Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Unghestedominans fra Helgstrand

Helgstrand Dressage dominerede weekendens Dansk Ride forbunds unghestechampionat, med mange af de samme heste, som Helgstrand markerede sig med ved det netop afviklede UVM i Ermelo. Særligt i 5-års klassen var der entydig dominans

 

Helgstrand heste dominerede

Det var hverken overraskende eller uventet at Helgstrand Dressage ville få en dominerede rolle ved Dansk Ride forbunds unghestechampionat for ungheste i den forgangne weekend, da Helgstrand til lejligheden naturligvis havde medbragt de selv samme ungheste, som også gjorde sig positivt bemærket ved selveste UVM.

 

Severo og Davenport vinder 5-års klassen

I 5-års klassen var 25 ekvipager var samlet på Vilhelmsborgs for at deltage i Dansk Ride Forbunds championat for 5-års heste i dressur, og det blev Helgstrand Dressage, der kom til at beslaglægge samtlige de tre første pladser.

 

Vinder af 5-års klassen blev hingsten Devonport (e. Dancier) med Severo Jurado Lopez i sadlen. Det er en hingst som Andreas Helgstrand indkøbte fra Tyskland lige forud for UVM i Ermelo og som til dette stævne blev redet til en samlet 11. plads, med tyske Rieke Schneider i sadlen. Nu var det imidlertid Helstrands spanske toprytter Severo, der fik fornøjelsen at ride hingsten til sejr i 5-års klassen ved det hjemlige unghestechampionat.

 

 

Simone Pearce og Just Perfect 2'er for 5-års

Det var også en UVM-finalist fra Helgstrand Dressage der sikrede sig andenpladsen. Lindballe's Just Perfect (e. Johnson) med australske Simone Pearce i sadlen, der nu rider for Helgstrand Dressage på lånt tid (se her). Ekvipagen opnåede 89,6 points og pustede Davenport i nakken, men det blev til en andenplads.

 

For Emotion 3'er i 5-års klassen

Tredjepladsen og endnu en sikker Helgstrand kombination var den nu af familien Kasprzak ejede avlshingst For Emotion (e. Foundation) med Helgstrand Berider Kenneth Damgaard i sadlen. Ekvipagen opnåede 89,4 point.

 

Første Blue Hors hest på fjerdepladsen

På fjerdepladsen kom første Blue hors hest, nemlig Zampalo (e. Blue Hors Zack) med chefberider Daniel Bachmann Andersen i sadlen med 87,2 point.

 

Se 5-års klassens samlede resultat her

 

Billede

 

Helgstrand Dressage dominerede weekendens Dansk Ride forbunds unghestechampionat, med mange af de samme heste, som Helgstrand markerede sig med ved det netop afviklede UVM i Ermelo. Særligt i 5-års klassen var der entydig dominans. Her ses vinderen af 5-års klassen Devenport, mens han fortsat repræsenterede Tyskland (Arkivbillede)


Tilføjet d. 28-08-2018 kl. 15:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-11-19 Helgstrand Dressage På DR2 nu
22-07-19 Helgstrand sender 13 ungheste til UVM i Ermelo
19-06-19 Simone Pearce's første CDI GP sejr
12-04-19 Åbent hus hos Helgstrand Dressage
22-03-19 Medieomblæst stald sælger topheste til Helgstrand
19-12-18 Di Magic OLD solgt til Helgstrand
13-12-18 Gunner KS til Helgstrand Dressage
24-10-18 Helgstrand og Schockemöhle indleder samarbejde
22-10-18 Dufour til Helgstrand Dressage
18-09-18 Dressurheste klar til Championatsfinalerne


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider