Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Pearce sælger medieomblæste Wladimir

Den hos Helgstrand ansatte australske dressurrytter Simone Pearce har solgt sin Grand prix Hest Wladimir O.A til USA, og forbereder at flytte til Tyskland, forlyder det fra Eurodressage. Wladimir var tidligere indkøbt soom schoolmaster for den korruptions involverede sydkoreanske dressurrytter Yoo-Ra Chung

 

Den australske dressurrytter Simone Pearce har igennem længere tid redet for Helgstrand Dressage. Nu forlyder det hun har solgt sin Grand Prix hest, den 15-årige KWPN vallak Wladimir O.A. (e. Florestan / Donnerhall), og planlægger at flytte lokation til Tyskland. At Simone. Dette fremgår ifølge oplysninger fra on-line magasinet Eurodressage har indhentet ved at interviewe Simone Pearce.

 

Wladimir midt i korruptionsskandale

Wladimir var den dressurhest der uforvaret kom i mediernes søgelys, idet det var den hest der flyttede til Helgstrand Dressage og blev solgt som schoolmaster til den koreanske dressurrytter Yoo-Ra Chung, der senere blev arresteret for hendes involvering i den omfattende koreanske korruptionssag om hvidvaskning af penge, der tillige involverede hendes mor og den daværende sydkoreanske præsident, der senere blev tvunget til at træde tilbage.

 

 

Købt som WEG håb til Simone Pearce

Wladimir blev siden solgt til Simone Pearce, med det mål at kvalificere sig til WEG 2018 med ham. Mellem 2017 og 2018 deltog de sammen i bl.a. i en række CDI stævner i Herning, Uggerhalne, Falsterbo, Darmstadt, Oldenburg, Aalborg og Fritzens.

 

Skift i karierren

Simone Pearce der nu ønsker at foretage næste etape på hendes professionelle ridekarriere, har nu besluttet at sælge Wladimir, og har allerede fundet et nyt hjem til ham, oplyser hun til Eurodressage:

"Viola Abrahams har fundet det bedste hjem til ham under kyndig vejledning af Lietje Schueler for den nye ejer Nan Corwin i Arizona, som er et fantastisk hestemenneske, rytter og støtte til dressursporten", udtaler Simone til Eurodressage: "Jeg kunne ikke være mere tilfreds med det hjem jeg har fundet til ham".

 

Slut efter 4 år hos Helgstrand

Simone pearce har i alt holdt til i 8 år i Europa, heraf har hun de sidste 4 år været ansat af Helgstrand Dressage. Nu vil den 26-årige australske rytter imidlertid rykke teltpælene op og tager til Nordtyskland, og ser frem til de nye udfordringer:

 

"Jeg tror det bliver et fint samarbejde med nogle spændende individer", oplyser Pearce til Eurodressage om det kommende samarbejde, hvor en række detaljer fortsat udestår at falde på plads, førend hun foretager det endelige skifte.

 

Billede

 

Den hos Helgstrand ansatte australske dressurrytter Simone Pearce har solgt sin Grand prix Hest Wladimir O.A til USA, og forbereder at flytte til Tyskland, forlyder det fra Eurodressage. Wladimir var tidligere indkøbt soom schoolmaster for den korruptions involverede sydkoreanske dressurrytter Yoo-Ra Chung. Her ses simone Pearce og Wladimir (atkivfoto)


Tilføjet d. 23-08-2018 kl. 08:46 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider