Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bronze til Victoria og Ludwig ved EM

Efter at U25-landsholdet var lige fra og næsten fra en bronzemedalje onsdag ( se her), skulle der torsdag rides om første individuelle medaljesæt ved EM i U25-dressur i Exloo i Holland.

Victoria og Ludwig fik bronze

Her leverede Victoria Vallentin og Ludwig Der Sonnenkoenig til gengæld en flot præstation, til 74,00 % i U25 Grand Prix'en. Det endte med at kaste en og det kastede en bronzemedalje af sig og dermed kom første danske metal ved EM for U25 rytterne i hus.

Sejren gik til Tyskland og sølvet til Storbritannien.

Sille Engermann på Darius blev nr. 9, Nanna Skodborg Merrald på Saadan Que nr. 16 og Michala Mejlgaard Jensen på Trebiz nr. 25. Fredag gælder det sidste medaljesæt, der skal dystes om i kürfinalen, som både Victoria, Sille og Nanna er kvalificeret til.

Fine danske præstationer
Første danske ekvipage på banen i U25 Grand Prix var Sille og Darius, og det blev til et program, som dommerne bedømte til 71,000 %, hvilket rakte til en samlet 9. plads i det endelige klassement.

Nanna og Saadan Que fik en bedømmelse på 67,821 % og det rakte til en samlet 16. plads, mens Michala og Trebiz fik 66,564 % og endte på en 25. plads.

Victoria og Ludwig leverede hermed for anden dag i træk bedste danske resultat og sikrede sig Danmarks første medalje ved dette EM mesterskab.

Se resultaterne fra klassen her

Billede

Victoria og Ludevig sikrede Danmarks ære med en flot individuel medalje ved EM for U25 ryttere, efter at Danmark ærgerligt missede medaljechancerne med en fjerdeplads i holdkonkurrencen (Arkivfoto)

Tilføjet d. 17-08-2018 kl. 19:21 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM og U25.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)