Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Individuelt EM sølv til Sophia og Adriano

Det blev til endnu en gang dansk ponydressur sølv ved EM i Ungarn i dag lørdag, hvor Sophia Boje Obel Jørgensen sikrede sig en flot individuel sølvmedalje på Adriano B. De er nu videre til kuren i morgen

 

De indivuduelle dressurpony klasser er igang

De individuelle klasser ved EM i Ungarn er i fuld gang, og de individuelle klasser har også kastet den første medalje af sig, efter at danskerne gjorde flot figur i torsdags ved at tage holdmedaljen i sølv.

 

Sophia og Adriano red sig til sølv

Sophia Boje Obel Jørgensen, der i dag red sit individuelle program på Adriano B (e. Angelo B/Flying Dream), som hun har overtaget fra Alexander helgstrand, der tidligere har redet EM guldet hjem på denne fantastisk talentfulde pony.

 

 

Sophia of Adriano B fuldførte et super flot program i den individuelle konkurrence. Sophia red lidt ekstra til i dag og satsede lidt, og det gav resultater. Hun fuldførte sit ridt til 79%, som sikrede hende en komfortabel sølvmedalje foran tyske Antonia Roth og Daily Pleasure med 77,297%. En meget overbevisende sejr gik til endnu en tysker, nemlig Lucie-Anouk Baumgürtel og ZING Nasdaq FH, der ikke var til at komme i nærheden af, og leverede en totalt overskudsagtigt ridt der blev bedømt til hele 82,351%.

 

Flotte danske præstationer og en stolt landstræner

I det hele taget har de danske dressurekvipager gjort det rigtig flot i den individuelle konkurrence i dag, og er alle endt i feltets første fjerdel. Det blev i alt til en dansk 12 plads, en ottendeplads, en femteplads og så Sophias flotte andenplads.

 

Landstræner for de danske ponydressurryttere, Dennis Fisker, er begejstret for de danske ponyrytteres flotte indsats i Ungarn, der alle fire ryttere har redet virkelig gode ridt til meget høje procenter.

 

Vi kan nu se frem ti at Sophia og Adriano skal deltage i kuren i morgen søndag, som i øvrigt bliver den samme kur som Alexander Helgstrand og Adriano fremviste sidste år ved EM

 

Se Sophias flotte resultat fra den individuelle klasse og de øvrige flotte danske resultater her

 

Billede

 


Tilføjet d. 29-08-2020 kl. 17:13 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM og Ungarn Pony.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-09-20 De unge suveræne i dressur ved EM
30-08-20 Tre på stribe til Sophia
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
25-08-20 Ingen ændringer til pony EM-holdet
20-06-20 Nye retningslinjer gør EM deltagelse mulig
17-06-20 Ingen unge danskere til EM i dressur
07-04-20 EM i ponydressur aflyst
18-11-19 Pony-EM 2020 bliver i Strzegom
28-07-19 To individuelle EM bronzemedaljer til Danmark
28-07-19 Flot Dansk indsats lørdag ved EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider