Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

EM i ponydressur aflyst

EM i ponydressur 2020, der skulle finde sted i Strzegom i Polen i midten af juli er blevet aflyst som følge af Corona pandemien, fremgår det af FEI's stævnedatabase. EM for juniorer, children-ryttere og U25 er endnu ikke aflyst

 

EM i Strzegon er aflyst

Sidste år blev de første stor internationale stævner for unge ryttere afholdt i Strzegom i Polen. Arrangementerne fik megen ros for at være velorganiserede og Strzegom fik herefter tildelt EM for ponyer, men nu er stævnet formentlig aflyst på grund af Corona pandemien.

 

Strzegom skulle have været vært for såvel EM i ponydressur, springning og military og skulle have været afviklet i dagene fra den 15. til den 19. juli 2020. Det bliver sandsynligvis nu ikke til noget.

 

 

Selvom der ikke foreligger nogen officiel udmelding om aflysning af stævnet fra arrangørernes side, så fremgår det af FEI's stævnedatabase at arrangementet er aflyst. Det har ikke været muligt at få dette bekræftet af arrangørerne.

 

Det forlyder dog at arrangørerne p.t. samarbejder med FEI om at finde en ny dato for afvikling af stævnet hen over efteråret 2020 - formentlig i september eller oktober.

 

Kun en måned til at kvalificere sig

Med flertallet af stævner aflyst frem til slutningen af maj, ville der under alle omstændigheder kun være en enkelt måned for rytterne til at kvalificere deres respektive nationale teams via nationale og internationale konkurrencer forud for EM. Det skyndes at være for kort tid.

 

At lægge stævnet i september eller oktober måned, kan give udfordringer da ponyrytterne så kan risikere at skulle have fri for skole for at deltage, men det prøver man at løse.

 

Andre EM stævner er endnu ikke aflyst

EM for juniorer og ungryttere i Hartpury i Storbritannien i slutningen af juli (fra den 27. juli til den 2. august endnu ikke aflyst. Det er EM for children ryttere og U25 championatet i Pilisjaszfalu i Ungarn i dagene 18-23 august heller ikke.

 

Billede

 

EM i ponydressur 2020, der skulle finde sted i Strzegom i Polen i midten af juli er blevet aflyst som følge af Corona pandemien, fremgår det af FEI's stævnedatabase. EM for juniorer, children-ryttere og U25 er endnu ikke aflyst (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 07-04-2020 kl. 13:24 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM og Ponydressur.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-09-20 De unge suveræne i dressur ved EM
30-08-20 Tre på stribe til Sophia
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
29-08-20 Individuelt EM sølv til Sophia og Adriano
25-08-20 Ingen ændringer til pony EM-holdet
20-06-20 Nye retningslinjer gør EM deltagelse mulig
17-06-20 Ingen unge danskere til EM i dressur
15-12-19 Er du ambitiøs ponyrytter?
18-11-19 Pony-EM 2020 bliver i Strzegom
28-07-19 To individuelle EM bronzemedaljer til Danmark


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider