Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tre på stribe til Sophia

Den danske ponyrytter Sophia Boje Obel på Adriano B sikrede sig i dag sin tredje medalje ved EM i Ungarn, med endnu en sølvmedalje i den individuelle kür finale, som kulmination på de danske ponyrytteres fantastiske præstationer ved dette EM

 

Flotte danske præstationer ved EM

De fire danske ponyryttere har gjort det formidabelt ved EM i Ungarn, hvor de har levet op til alle forventningerne. I dag kom turen så til küren, hvor danmark havde hele tre ekvipager med, og de fuldførte igen ridt på meget højt niveau.

 

Kür sølv til Sophia og Adriano

Sophia Boje Obel Jørgensen, der i går vandt sølv med ponyen Adriano B (e. Angelo B/ Flying Dream), gentog i dag succesen fra i går med endnu en sølvmedalje i den individuelle kür, og med sig har hun endnu en sølv i holdkonkurrencen, og kan hermed tage tre medaljer med sig hjem fra Ungarn, med selvtilliden i behold. Ingen tvivl om, at Sophia Boje Obel Jørgensen med endnu en andenplads, har bidt sig fast i toppen af den europæiske ponyelite på Adriano B, som Alexander Helgstrand også har haft så stor succes med. Det blev til et imponerende kür-ridt, der af dommerne blev tildelt hele 82,555%, og det var en tydeligt jublende glad Sophia, der kunne konstatere at medaljen var hjemme.

 

 

Femte og sjetteplads til Nathalie og Liva

De øvrige to danske ponyekvipager der var med i kür finalen, opnåede også flotte resultater. Liva

Liva Addy Guldager Nielsen og D'Artagnan red sig til en samlet sjetteplads i finalefeltet med flotte 78,390%, og lige lige efter holdkammeraten Nathalie Thomassen og Lykkeshøjs Dream of Dornik med 79,365%, der sikrede sig en flot femteplads i küren.

 

Billede

 

 

Den danske ponyrytter Sophia Boje Obel på Adriano B sikrede sig i dag sin tredje medalje ved EM i Ungarn, med endnu en sølvmedalje i den individuelle kür finale, som kulmination på de danske ponyrytteres fantastiske præstationer ved dette EM


Tilføjet d. 30-08-2020 kl. 13:43 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM og Ponyrytter.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-09-20 De unge suveræne i dressur ved EM
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
29-08-20 Individuelt EM sølv til Sophia og Adriano
25-08-20 Ingen ændringer til pony EM-holdet
20-06-20 Nye retningslinjer gør EM deltagelse mulig
17-06-20 Ingen unge danskere til EM i dressur
07-04-20 EM i ponydressur aflyst
18-11-19 Pony-EM 2020 bliver i Strzegom
28-07-19 To individuelle EM bronzemedaljer til Danmark
28-07-19 Flot Dansk indsats lørdag ved EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider