Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ingen unge danskere til EM i dressur

Desværre bliver EM i dressur for de unge ryttere i Ungarn 11-27 august uden dansk deltagelse, da Udenrigsministeriet fortsat fraråder ikke-nødvendige rejser til Ungarn på grund af Covid-19

 

EM uden dansk deltagelse

Når der fra den 11.-27. august 2020 afholdes EM i dressur for pony, children, junior, youngrider og U25 i Ungarn, bliver det desværre uden dansk deltagelse. På nuværende tidspunkt fraråder Udenrigsministeriet nemlig alle ikke-nødvendige rejser til Ungarn pga. COVID-19, og derfor kan Dansk Ride Forbund ikke sende ryttere afsted.


Ærgerlig men nødvendig beslutning
"Vi har en masse tæske-dygtige ekvipager, som virkelig har knoklet for at være klar til internationale mesterskaber som netop EM, og det er selvfølgelig ærgerligt at måtte fortælle dem, at vi ikke kan sende dem afsted. Men det ville ikke være forsvarligt, hvis vi som forbund udtager og sender vores ryttere til lande, som Udenrigsministeriet (UM) fraråder alle ikke-nødvendige rejser til" siger direktør i Dansk Ride Forbund, Morten Schram Rodtwitt. Han understreger dog, at beslutningen naturligvis vil blive genovervejet, hvis rejsevejledningerne ændres.

Undtagelse for professionel sport gælder ikke de unge ryttere
Med regeringens genåbning af professionel sport den 7. maj fulgte muligheden for, at man som professionelt atlet godt kan rejse til udlandet i forbindelse med konkurrenceaktivitet, da rejsen i så fald vil karakteriseres som en erhvervsrejse, som oftest vil anses som nødvendig. Professionelle atleter er atleter, som:

  • hovedsageligt lever af indtægter fra deres idræt
  • eller er indplaceret i en af Team Danmarks atletkategorier eller figurerer i en OL/PL-bruttogruppe

Ingen unge danske professionelle

Da Danmark på nuværende tidspunkt ikke har nogen unge, danske ryttere, der kan kategoriseres som professionelle atleter i henhold til disse kriterier, kan Danmark altså heller ikke forsvare at sende rytterne afsted på denne baggrund.

 

 

Bliver der senere på året afholdt internationale turneringer/mesterskaber for seniorer, som falder ind under kategorien, vil Dansk Ride Forbund naturligvis se på mulighederne for at sende dem afsted, lyder det fra forbundet.

 

Billede

 

Desværre bliver EM i dressur for de unge ryttere i Ungarn 11-27 august uden dansk deltagelse, da Udenrigsministeriet fortsat fraråder ikke-nødvendige rejser til Ungarn på grund af Covid-19


Tilføjet d. 17-06-2020 kl. 09:27 af i kategorien Arrangementer.
Tags: DRF og EM.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-07-20 DRF indgår aftale med Dansk Erhverv
30-06-20 Midlerne fra #aktivesammenhverforsig-puljen er fordelt
20-06-20 Nye retningslinjer gør EM deltagelse mulig
20-06-20 Ændringer i dressurprogrammer
17-06-20 DM i distance afvikles i 2020 i national klasse
17-06-20 Igang igen - DRF om afvikling af stævner
17-06-20 Konstitueret bestyrelse i DRF
17-06-20 Ingen Sydbank Sommercamp i år
03-06-20 DRF søger nye kræfter
26-05-20 Agria DRF-Mesterskaber udskydes


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider