Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hattrick til Alexander ved EM

Alexander Yde Helgstrand opnåede efter sit væsentlige bidrag til dansk EM sølv for ponyhold, endnu to individuelle toppræstationer, der kastede yderligere to sølvmedaljer af sig ved EM i Bishop Burton i England. Hermed sikrede han sig Hattrick ved konkurrenerne

 

Med afsæt i dansk sølv for hold

Torsdag kunne det danske dressurlandshold modtage et sæt velfortjente sølvmedaljer ved EM i Bishop Burton i England, for dressurponyer, og fredag og lørdag skulle fordelingen af de individuelle medaljer afgøres. Her lå Danmark på forhånd godt til, med et bud på en storfavorit til at tage medaljer, nemlig ponyrytter Alexander Yde Helgstrand på Adriano B (se her).

 

Individuelle danske toppræstationer
De første danskere der skulle på banen i den første afdeling af den individuelle kamp var Sophia, Frederikke og Maja, der alle skulle på banen fredag. Det blev til flotte stabile danske præstationer, alle med bedømmelser over de 70%.

 

 

Bedste resultat blev leveret af Sophia Winther Andersen og Der Harlekin B, der opnåede 73,649 %. Frederikke Gram Jacobsen på Gee Gee fik 73,189 %, mens Maja Emilie Leth på Goldfevers Hella Bella opnåede 72,541 %.

 

Sophia Winther Andersen blev efterfølgende til en samlet nr. 6, Frederikke Gram Jacobsen nr. 8 og Maja Emilie Leth nr. 9.

 

Individuelt sølv til Alexander

Lørdag skulle Alexander Yde Helgstrand og Adriano B så på banen som sidste danske ekvipage, og forventningerne var høje Alexander og Adriano B viste igen storform og leverede endnu en toppræstation og med et program til 75,432 %. I første omgang så det ud til at ende med en velfortjent bronzemedalje, der dog efterfølgende blev opgraderet til en sølvmedalje. Der viste sig nemlig at være fejl i sammentællingen, og efter lang og dramatisk ventetid, blev det til en flot individuel sølvmedalje i hus.

 

Tre danske ekvipager med i kürfinalen

De bedste ekvipager skulle herefter kæmpe om i küren søndag, hvor tre danske ponyekvipager havde kvalificeret sig til finalen. Alexander Yde Helgstrand, Sophia Winther Andersen og Frederikke Gram Jacobsen var alle klar til at ride kür for Danmark. Danmarks 4. EM-deltager Maja Emilie Leth har også gjort en fin figur ved EM, men da hver nation maks. må have tre ekvipager med i küren, var hun desværre ikke med på startslisten til søndagen kürfinale.

 

Efter endnu en suveræn præstation kunne Alexander modtage sin tredje sølvmedalje, mens Sophia sluttede på en flot 5. plads og det for Frederikke blev til en samlet 8.-plads.

 

Landstræner Jette Nevermann udtaler, at dansk ponydressur er stærkere end nogensinde, og at alle ekvipager bare blevet bedre og bedre under EM.

 

Se de samlede resultater fra Bishop Burton College EM Pony 2018 her

 

Billede

 

Alexander Yde Helgstrand opnåede efter sit væsentlige bidrag til dansk EM sølv for ponyhold, endnu to individuelle toppræstationer, der kastede yderligere to sølvmedaljer af sig ved EM i Bishop Burton i England. Hermed sikrede han sig Hattrick ved konkurrenerne ( Arkivfoto: Helgstrand Dressage)


Tilføjet d. 13-08-2018 kl. 11:14 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-07-19 To individuelle EM bronzemedaljer til Danmark
28-07-19 Flot Dansk indsats lørdag ved EM
23-07-19 De unge klar til kamp for Danmark ved EM
08-07-19 EM ponyspringryttere er udtaget
08-07-19 Ponyholdet til EM i dressur er nu komplet
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
07-07-19 Senior Pas-de-deux udtaget til EM
07-07-19 Udtagelse af junior- og ungryttere komplet
30-06-19 U25-ryttere udtaget til EM i dressur
19-06-19 Ungdomslandshold udtaget til EM i spring i Holland


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider