Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

To individuelle EM bronzemedaljer til Danmark

Danmark var flot og næsten fuldt repræsenteret i søndagens individuelle finaler ved EM for unge dressurryttere, så forventninger til Danske medaljer var høje. Det blev til to individuelle bronzemedaljer til henholdsvis U25-rytteren Josefine Hoffmann og childrenrytteren Annabelle Rehn

 

Danmark havde et antal imponerende antal ryttere med i søndagens finaler veed EM i San Giovanni i Italien, hvor vi havde tre ekvipager med hos både junior-, ung- og U25-rytterne, og hvor Danmark havde sendt en enkelt children ekvipage med, nemlig Annabelle på Aros A´Fenris, som dog har gået hele vejen ved EM

 

Annabelle Rehn imponer og tager bronze
Den blot 13-årige Annabelle Rehn er den eneste danske children rytter der er med ved dette EM, og det oven i købet efter et relativt kort samarbejde med DV-hesten Aros A´Fenris. Men det er Anabelle heldigvis ret uimponeret af. Det gik forrygende for den unge danske ekvipage, der til trods for sin unge alder havde helt styr på nerverne i dag, og det lykkedes Anabelle og Aros A´Fenris at repræsentere Danmark på fornemste vis, ved at sikre sig bronze med den flotte dommerkarakter 74,893 %.

 

 

Flot ridt af Josefine Hoffmann kaster bronze af sig

Josefine Hoffmann sikrede sig også en individuel EM-bronzemedalje hos U35-rytterne med et rigtig flot program på Hønnerups Driver, der kastede en dommerscore på 73,855 % af sig. Søren Vind og Diego, der ellers sluttede bedst lørdag, red også et flot program, men i dag rakte det til en fjerdeplads med 72,645 %. Nana Gajhede og Overgaards Lawell havde ikke deres bedste ridt i dag og endte på en individuel 14. plads med 68,055 %.

 

Tre juniorer med i top-10

Hos juniorerne der ellers har redet særdeles godt ved dette EM, blev det desværre ikke til individuelle danske medaljer. Alligevel er det et tilfredsstillende resultat, at samtlige tre ryttere placerede sig i topppen af feltet. Bedste danske ekvipage blev Maria Mejlgaard Jensen på Uno IV, der opnåede 74,525% og en individuel 6. plads. Sofie K. Hansen og Dieu D´Amour red sig ind på niendepladsen med 73,075 %, mens Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina pustede dem i nakken på en 10. plads med 72,825%.

 

To ungryttere i top-10

Det blev heller ikke til individuelle medaljer hos ungrytterne, som har haft udfordringer ved dette EM, men som dog har fået oprejsning de sidste dage, hvor temperaturen er faldet lidt.

Sara Van Deurs - Petersen og Katholm´s Ronaldo var bedste dansker på 6. pladsen med 74,270%. Celine Rørbæk Silfen og Romio Højris sikrede sig en 7.-plads med 73,765% og Malene Aborg og Quantico Nexen sluttede på en individuel 13.-plads med 71,625 %.

 

Alt i alt er den danske EM-lejr særdeles tilfreds. De danske præstationer overgik den målsætning der har været sat, og det tegner meget positivt for fremtiden.

 

Se de samlede resultater fra klasserne her

 

Billede

 

Danmark var flot og næsten fuldt repræsenteret i søndagens individuelle finaler ved EM for unge dressurryttere, så forventninger til Danske medaljer var høje. Det blev til to individuelle bronzemedaljer til henholdsvis U25-rytteren Josefine Hoffmann og childrenrytteren Annabelle Rehn


Tilføjet d. 28-07-2019 kl. 16:49 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-06-20 Nye retningslinjer gør EM deltagelse mulig
17-06-20 Ingen unge danskere til EM i dressur
07-04-20 EM i ponydressur aflyst
18-11-19 Pony-EM 2020 bliver i Strzegom
28-07-19 Flot Dansk indsats lørdag ved EM
23-07-19 De unge klar til kamp for Danmark ved EM
08-07-19 EM ponyspringryttere er udtaget
08-07-19 Ponyholdet til EM i dressur er nu komplet
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
07-07-19 Senior Pas-de-deux udtaget til EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider