Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk EM-bronze til juniorerne

De dygtige danske dressur-juniorer sikrede sig med flotte stabile præstationer i denne uge EM-bronze ved det store stævne i det franske Fontainebeau. Holland tog EM-guld, mens sølvet gik til Tyskland

 

Tysk dominans brudt

Landstræner Dennis Fisker har god grund til at være godt tilfreds med sine danske dressur-juniorer. De levede fuldt op til forventningerne også i anden afdeling af holdkonkurrencen, og det danske hold leverede gode stabile ridt, og sikrede sig herved en sikker bronzemedalje til Danmark ved EM i Fontainebeau i Frankrig.

 

Holland brød den tyske dominans igennem flere år, ved at sikre sig EM-guldet, mens tyskerne måtte tage til takke med sølvmedaljen.

 

 

Flot anden afdeling

Det blev med danske øjne en flot anden afdeling, hvor holdet bestående af Sara Aagaard Hyrm på Skovborgs Romadinov (e. Blue Hors Romanov/ Mago), Maria Mejlgaard Jensen og Uno IV (e. Oliv i/ Nooitgedacht), skulle i vælten og følge op på Laura Jarlkvist Rasmussen på Åtoftens Dornier, Louise Christensen med Quadriga's Fuerstenqueen's flotte oplæg fra dagen i forvejen.

 

Sikker dansk bronze

Sara Aagaard Hymn fremviste et flot ridt, der fandt i dommernes smag og det indbragte hende 71,484 %. Maria Mejlgaard Jensen gjorde hende det efter og red til 70,272 %. Det betød at bronzemedaljen aldrig rigtig var i fare., og at holdet slutteligt kunne glæde sig over dansk EM bronz, der efterfølgende blev fejret.

 

Se resultatet af holdkonkurrencen her

 

Billede

 

De dygtige danske dressur-juniorer sikrede sig med flotte stabile præstationer i denne uge EM-bronze ved det store stævne i det franske Fontainebeau. Holland tog EM-guld, mens sølvet gik til Tyskland (Arkivfoto: Tine lessel)


Tilføjet d. 13-07-2018 kl. 11:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
02-09-20 De unge suveræne i dressur ved EM
30-08-20 Tre på stribe til Sophia
29-08-20 Massiv dansk succes på DV-heste
29-08-20 Individuelt EM sølv til Sophia og Adriano
25-08-20 Ingen ændringer til pony EM-holdet
20-06-20 Nye retningslinjer gør EM deltagelse mulig
17-06-20 Ingen unge danskere til EM i dressur
07-04-20 EM i ponydressur aflyst
18-11-19 Pony-EM 2020 bliver i Strzegom
29-08-19 DM gik til en sikker Alexander Yde Helgstrand


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider