Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DM gik til en sikker Alexander Yde Helgstrand

Alexander Yde Helgstrand er ny Danmarksmester for juniorer. Ponyrytteren sikrede sig en DM-mesterskabet ved Agria DRF-mesterskab i dressur for juniorer hos Ringsted Sportsrideklub i den forgangne weekend

 

Ingen rokader i toppen undervejs

Ved dette års DM for juniorer, blev topplaceringerne allerede sat på plads i den indledende runde, da der i de efterfølgende to runder, ikke blev byttet yderligere om på placeringerne. Vinder af første runde blev tillige vinder af de efterfølgende to runder, og tog slutteligt DM guldet Således gjaldt det også for nummer to og nummer tre.

 

Axexander ny danmarkmester for juniorer

Ved årets Agria DRF-mesterskab i dressur for juniorer hos Ringsted Sportsrideklub, sikrede Alexander Yde Helgstrand sig mesterskabstitlen for juniorer, selvom han reelt fortsat er juniorrytter.

 

 

I sidste uge vandt han fx 3 EM-guldmedaljer som ponyrytter, men da han er så suveræn som tilfældet er, tager han allerede kampen op med de ældre og mere erfarne. Dette er absolut ikke noget der skræmmer den unge rytter, der praktisk talt har fået dressuren ind med modermælken, og han fortsatte hermed i juniorrækkerne, hvor han satte sig på DM-guldet, og endnu en medalje til den hastigt voksende samling.

 

Med en imponerende kür på Grevens Sa'Va' (e. Blue Hors Romancier / Blue Hors Soprano), sikrede den unge rytter medlemskab til den eksklusive 80 % klub. Ekvipagen der ved dette DM havde en kontinuerlig sejrsstribe på tre, afsluttede med et suverænt ridt i küren, der blev bedømt til hele 80,600 %, og sluttede med samlet 233.259 point i overlegen stil foran det øvrige felt.

 

De mange sejre som Alexander Yde Helgstrand har sikret sig i denne sæson, ved både de nordiiske mesterskaber for juniorer, Em for ponyer og nu junior DM, har været afgørende for at den nu 16-årige dressurrytter og hans totale overlegenhed har medført at han besluttede sig for at droppe pony DM og i stedet kaste sig over skolebøgerne i stedet.

 

Anders Uve Sjøbeck Hoeck tog DM sølv

Sølvet i junior DM gik til endnu en ung herre, nemlig Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Skovborgs Romadinov (e. Blue Hors Romanov / Mago XX), som ligeledes havde et virkeligt stærkt DM, og i alle runderne har ligget som nummer to bag Alexander. I den afgørende kür blev det til et virkelig flot program, og ekvipagen sikrede sig en dommerscore på 77.000% og en samlet pointsum på 224,718 % hvormed sølvmedaljen var sikkert i hus.

 

Sidste års mester Sara Aagaard Hyrm tog bronze

Sidste års guldvinder Sara Aagaard Hyrm, på Skovborgs Romadinov (e. Blue Hors Romanov / Mago XX), måtte i år tage til takke med bronzemedaljen, og hun har ligeledes ligget konsistent som nummer tredje placerede i samtlige tre runder. Sara red sin kür til 76.275% og sluttede med samlet 222.279 point.

 

Sara fik dog en lille tillægspræmie, idet hun ved overrækkelsen af sin bronzemedalje tillige blev hædret som vinder af DRF's U18-rangliste 2019.

 

Se det samlede resultat af klassen her

 

 

Billede

 

Alexander Yde Helgstrand er ny Danmarksmester for juniorer. Ponyrytteren sikrede sig en DM-mesterskabet ved Agria DRF-mesterskab i dressur for juniorer hos Ringsted Sportsrideklub i den forgangne weekend. På billeder ses Alexander ikk på Grevens Sa'Va', som han vandt på ved DM i år, men på ponyen Andiamo (Arkivtoto: JP-photo.dk)

 


Tilføjet d. 29-08-2019 kl. 13:27 af i kategorien Ridesport.
Tags: Juniorer og DM.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
17-06-20 DM i distance afvikles i 2020 i national klasse
15-05-20 DM i springning udskudt
22-02-20 Oplev igen de bedste beslagsmede dyste i Herning
27-08-19 Celine Silfen ny danmarksmester
16-07-19 Få styr på FEI-regler inden CSI og DM
11-06-19 Solid publikum opbakning til DM
11-06-19 Daniel Bachmann Andersen vinder DM
11-06-19 Victoria E. Vallentin vinder af DM for U25


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider