Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bruttoholdet med nyt blod udtaget til WEG

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein har sat navne på bruttoholdet til WEG i Tryon til september, der er en kombination af de velkendte sikre kort, men med en overraskelse i form af en ungrytter, der grundt de seneste flotte internationale resultater, er kommet med i selektionen til det endlige hold

 

Bruttolisten udtaget

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og holdleder Helle Trolle har sat navn på de ryttere, som er i spil til landsholdet ved WEG i Tryon til september, og det er et spændende hold af de velkendte sikre kort, der står på bruttolisten, men den indeholder også flere overraskelser, idet der er erfarne ryttere på nye heste, en enkelt rytter er shortlistet med to heste, og en særdeles spændende satsning i form af en blot 20-årig U25 rytter, der har været særdeles succesfuld og stabilt præsterende på internationalt plan på det seneste.

 

Unge Victoria Vallentin på Ludewig

Den dygtige U25 rytter Victoria E. Vallentin er udtaget til bruttoholdt på Ludwig der Sonnenkönieg. Victoria har med stor succes gået hele vejen fra pony, over junior til U25 rytter og har gjort det med stor succes. På det seneste har hun høstet stor international succes som U25 rytter på hesten Ludwig der Sonnenkönieg II og de har sammen ligget stabilt i toppen af de internationale konkurrencer, med meget rutinerede og overbevisende ridt og tillige foreløbig har gjort det særdeles godt ved denne weekends Broholm Horseshow stævne ved DM på fyn (se her). Et spændende emne til landsholdet, der dog lige skal have hendes internationale kvalifikation på plads først.

 

 

Kasprzack på Rock Star

Det samme skal den rutinerede OL-rytter Kasprzack, idet hun er udtaget med en ny hest, nemlig Rock Star, og tilsvarende for Betina Jæger, der er udtaget på hendes nye hest Belstaff, hvor de bl.a. klarede sig godt sammen i Uggerhalne. De mangler også lige at få deres internationale kvalifikationer på plads.

 

Erfaren kombination Selvskreven til holdet

Som altid er det en god ting at mikse nye stjernekombinationer, med erfarne og rutinerede ekvipager, så de mere uerfarne ekvipager har nogle at støtte sig op af, når kampen sætter ind. En mere erfaren ekvipage end Cathrine Dufour og Atterupgaards cassidy skal man lede længe efter, og de er naturligvis selvskrevne på landsholdet.

 

Daniel Bachmann med to heste

Derudover er Daniel Bachmann Andersen efterhånden et tilsvarende sikkert og rutineret kort. Han er kommet rigtig langt på kort tid sammen med Blue Hors Zack, og ligger p.t. som nummer 15 på verdensranglisten, og de er naturligvis også selvskrevne til landsholdet. Hvad der måske yderligere er en overraskelse er at Daniel også er udtaget med Blue Hors Zepter, som han også er fint på vej fremad med.

 

Øvrige velkendte kombinationer

Også denne gang er Anna Zibrandtsen med den tidligere hollandske OL-hest Arlando med på listen, ligesom den i Luxemburg bosiddende Rikke Svane med hendes egen trakehnerhingst Finckenstein, og den i Storbritannien bosiddende Anders Dahl med Selten HW.

 

Bruttoholdet består således af :

  • Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy
  • Daniel Bachmann Andersen Blue Hors Zack
  • Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter
  • Anna Zibrandtsen og Arlando
  • Rikke Svane og Finckenstein TSF
  • Anders Dahl og Selten HW
  • Anna Kasprzak og Rock Star
  • Victoria E. Vallentin og Ludwig der Sonnenkönieg II
  • Betina Jæger Jensen og Belstaff

 

I alt seks ekvipager får plads på startlisterne ved CHIO i Aachen til juli og herefter bliver det endelige landshold sammensat.

 

Billede

 

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein har sat navne på bruttoholdet til WEG i Tryon til september, der er en kombination af de velkendte sikre kort, men med en overraskelse i form af en ungrytter, der grundt de seneste flotte internationale resultater, er kommet med i selektionen til det endlige hold. Den dygtige U25 rytter Victoria Vallentin er udtaget til bruttoholdt på Ludwig der Sonnenkönieg. (Arkivtoto: DRF)

 


Tilføjet d. 10-06-2018 kl. 19:58 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-11-18 Er WEG 2022 i fare?
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider