Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Victoria Vallentin rykker til Fisker Dressage

Den unge succesfulde U25 rytter Victoria E. Vallentin rykker efter 2 år i Ålborg hos Helgstrand Dressage tilbage til Århus hvor hun har indledt samarbejde med Fisker Dressage Academy på Kristineholm

 

Rykker fra Helgstrand til Fisker Dressage

Den dygtige nykårede danske og nordiske mester for U25-dressurryttere 21-årige Victoria Vallentin skifter arbejdsplads, og tager efter to år springet fra Helgstrand Dressage i Ålborg til Fisker Dressage Academy ved Århus. Victoria har arbejdet for Helgstrand Dressage Ålborg, hvor hun også selv oprindeligt kommer fra i de seneste to år, men flytter nu tilbage til Århus, hvor hun havde base forud for sin ansættelse hos Helgstrand.

 

Starter skole igen

Udover Victorias nye arbejdsmæssige tilknytning hos Fisker Dressage Academy på Kristoneholm uden for Århus, hvor U25 landstræner Dennis Fisker holder til, har Victorie Vallentin besluttet sig for at genoptage sine studier, i det mindste på deltid. Hun planlægger at påbegynde et studie på erhvervsakademiet i Århus og vil samtidig have kort transportvej til sin nye arbejdsgiver, hvor hun allerede er startet.

 

 

Skal ride egne og FIskers heste

Hos Fisker Dressage Academy vil Victoria selv få mulighed for at tage gode heste i træning, og vil samtidig bistå med træning af Dennis Fiskers heste, når han i kraft af sin rolle som landstræner er væk hjemmefra.

 

Begge parter glæder sig til samarbejdet, og Victorias store erfaring og indføling med unge heste til trods for hendes unge alder, vil helt sikkert både komme sin nye arbejdsgiver som de heste hun får i træning fremover til gode.

 

Succesfuld dressurrytter

Victoria Vallentin er som bekendt en af de mest succesfulde unge danske ryttere i de senere år, og har siden sin ponytid haft en komet karriere op igennem samtlige kategorier.

 

Victoria blev dansk ponymester i dressur i 2011 og igen i 2012, avancerede herefter til juniorrækkerne hvor hun blev dansk mester i 2015, og herefter Dansk mester for U25-ryttere i 2017 og 2018.

 

Victoria vandt tillige bronze ved EM for juniorer i 2015 og tillige EM Grand Prix Bronze i 2018 for U25-ryttere.

 

EM og Ludwig Der Sonnenkönig

Victoria E. Vallentin er tillige udtaget til det kommende EM i italien om blot et par uger, hvor hun igen skal repræsentere de danske farver. Hun er naturligvis udtaget på den røde hingst Ludwig der Sonnenkönig, som hun har dannet fast par med de seneste to år-

 

Flyttet til Århus betyder nok imidlertid nok, at hun må sige farvel til den røde hingst fra Helgstrand Dressage, som hun har høstet mange store nationale og internationale sejre med i løbet af de seneste to år. Hvornår og om det sker. har Heste-nettet dog ikke i skrivende stund kunne få bekræftet.

 

Billede

 

Den unge succesfulde U25 rytter Victoria E. Vallentin rykker efter 2 år i Ålborg hos Helgstrand Dressage tilbage til Århus hvor hun har indledt samarbejde med Fisker Dressage Academy på Kristineholm. Her ses Victoria på Ludwig Der Sonnenkönig (Arkivfoto)


Tilføjet d. 09-07-2019 kl. 14:51 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-01-21 Helgstrand indgår milliard aftale
28-08-20 Anne-Mette vinder EM-guld på Foco Loco
15-05-20 Helstrand klar med online auktion
19-01-20 Speciale sejr til Helgstrand og Ferrari
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage
05-07-18 Helgstrand ekspanderer og sælger andel
10-06-18 Bruttoholdet med nyt blod udtaget til WEG
03-01-18 Helgstrand går igen internationalt
22-10-17 Victoria gjorde det igen!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider