Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Er WEG 2022 i fare?

Verdensmesterskabet i Tryon er netop afholdt, men der er endnu ikke noget bud på afholdelsen af 2022 legene. Af hensynet til omfanget af logisikken og omkostninger til afholdelse af stævnet, kan dette betyde at legene igen vil blive opdelt på discipliner og blive fordelt på flere værtsskaber for at gøre det attraktivt for budgivere

 

Repræsentantsskabsmøde i Bahrain

FEU annoncerede ved det sidste generalskabsmøde i Bahrain, at det overvejes at WEG i 2022 vil blive splittet op efter discipliner. Begrundelsen er at der mangler bud fra potentielle realistiske værter for de kommende lege.

 

Mangel på realistiske budgivere

En række tidligere værter for WEG har udtalt at de er tilbageholdende grundet de store omkostninger forbundet med afvikling af legene, ligesom det er en enorm logistisk opgave at være vært for verdensmesterskabernes mange discipliner. FEI vil dog fortsat prioritere bud fra værter, der ønsker at hoste så mange discipliner som muligt.

 

 

Præsidenten understregede under mødet, at selvom man åbner op for en mulig opsplitning af legene, betyder det hermed ikke at FEI ikke vil ønske at ende op med et værtskab der hoster samtlige 7 discipliner ved legene i 2022 og 2016.

 

Komiteen understrejer imidlertid at det er vigtigt at fastholde 2022 legene for de Olympiske og para-olympiske discipliner, for at sikre grundlaget for kvalifikationer til legene i Paris 2024.

 

Komiteen var i år heldig atorganisatorene bag WEG i Tryon modigt trådte til med kort varsel, og tog den enorme udfordring op, at påtage sig afviklingen af dette års verdensmesterskaber blot 22 måneder forud for beguvenheden. Uden dem havde der ikke været noget WEG 2018.

 

Billede

 

Verdensmesterskabet i Tryon er netop afholdt, men der er endnu ikke noget bud på afholdelsen af 2022 legene. Af hensynet til omfanget og omkostninger til afholdelse af stævnet, kan dette betyde legene igen vil blive opdelt på discipliner og blive fordelt på flere værter for at gøre det attraktivt for budgivere (Arkivbillede fra Tryon: Foto: Rikke Svane)


Tilføjet d. 25-11-2018 kl. 15:26 af i kategorien Ridesport.
Tags: WEG og OL.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-09-18 Eurosport transmitterer fra WEG
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
18-08-18 WEG i Tryon klar - imod alle odds
10-08-18 GB's bruttolandshold til WEG er sat
30-07-18 Zonik og Gal hollandske mestre
26-07-18 Kasey og Dublet - endnu en ung amerikansk stjerneekvipage
12-07-18 Desparados udelukket fra WEG
15-06-18 Para-landsholdet udtaget til WEG
10-06-18 Bruttoholdet med nyt blod udtaget til WEG
09-02-18 Dansk deltagelse ved WEG i ridesport


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider