;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guldregn over Danmark ved NM - igen!

I dag søndag fortsatte de forgangne dages velfortjente guldregn over de dygtige danske dressurekvipager ved de nordiske mesterskaber i dressur i Kristiansand, da det blev til yderligere 10 individuelle medaljer til Danmark- heraf 4 af guld. En fantastisk euforisk afslutning på en uforglemmelig stævneweekend

 

På den afsluttende dag ved de nordiske mesterskaber i dressur i Kristiansand i Norge, høstede danskerne igen, hvad der næsten var at høste af medaljer, og danskerne har på alle områder været dominerende og helt suveræne ved dette stævne

 

U25-hattrick til Victoria

Formiddagen lagde ud med Grand Prix kür for de unge U25 ryttere, som kastede to individuelle medaljer af sig.

 

 

Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkoenig 2 vandt Grand Prix küren for U25 rytterne og sikrede sig hermed individuelt guld, men hele 74,420 %. En fantastisk afslutning for Victorie, der har været særdeles overbevisende ved dette stævne, der har været helt overvindelig.

 

Med sejren opnåede Victoria samtidig at score hattrick, idet hun hermed opnåede tre medaljer af tre mulige - og de var tilmed alle af guld!

 

Sølvmedaljen gik til Nanna Skodborg Merrald på Gørlintgaards Quantico med 72, 985 %.

 

Hattrick til Danmark hos seniorerne

Det blev et spændende og særdeles tæt løb i seniorernes Grand Prix Kür, men det var som dansker rart at vide, at spændingen blev udløst blandt de danske ekvipager, og blev til ren dansk medaljeregn.

 

Carina Cassøe Krüth blev ny nordisk mester for seniorer på May-Day Graftebjerg. Ekvipagen sikrede sig sejren med 73,32 5%, med deres nye kür program, så det var en fantastisk lettelse for Carina at stå med guldet i hånden efterfølgende.

 

Sølvet gik til Rikke Svane og trakehner hingsten Finckenstein Tsf, der lå lige i hælene på Carina med 73,195 %. Branchemedaljen gik til Mai Tofte Olesen og Rustique, der igen pustede Rikke Svane i nakken med 73,085 %.

 

5 medaljer til pararytterne

Pararytterne ville ikke stå tilbage for noget i dag og gjorde de øvrige dressurryttere kunsten efter. Det blev til hele to individuelle medaljer af guld

 

Line Munk Madsen og Alpe D' Huez red sig i dag til en sølvmedalje, med 71,111 % i Grad I, som hun hermed kunne lægge til gårdsdagens medalje af sølv, der i går red sig til en bronzemedalje.

 

Tobias Thorning Jørgensen gjorde de formidabelt og formåede på Bruunholms Caribian at ride sejren og det nordiske mesterskab hjem i küren i grad III, med hele 78,333% - i en afstand på næsten 8% ned til sølvmedaljen.

 

Anne Mette Hasselstrøm på Max sikrede sig med 69,950%, en bronzemedalje i grad IV.

 

Endelig kastede grad V hele to medaljer af sig til Danmark. Det blev guld og et nordisk mesterskab til Line Kongensgaard på Alena med en flot ridt, der blev belønnet med 81,683 %, foruden en sølvmedalje for Renee Igelski på Beyond Dreams med 68,292%.

 

Billede

 

I dag søndag fortsatte de forgangne dages velfortjente guldregn over de dygtige danske dressurekvipager ved de nordiske mesterskaber i dressur i Kristiansand, da det blev til yderligere 10 individuelle medaljer til Danmark- heraf 4 af guld - som en fantastisk euforisk afslutning på en uforglemmelig stævneweekend. Carina Cassøe Krüth blev ny nordisk mester for seniorer på May-Day Graftebjerg (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-05-2018 kl. 20:32 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
05-05-20 Carina Cassøe Krüths May-Day skal være schoolmaster
29-02-20 Hun er bare helt speciel
12-05-18 Guldregn over Danmark ved NM
11-05-18 Guld til Danmark for hold i NM
11-05-18 Pararytterne fik en god start
11-05-18 Danske U25 på medaljehøst ved NM
02-03-18 Cassøe Kruth og May Day danser sig til sejr i Norge
28-12-17 Flot international debut til Carina


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider