Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Cassøe Kruth og May Day danser sig til sejr i Norge

Danske Carina Cassøe Kruth og DV hoppen May Day Graftebjerg dansede sig til sejr i Küren under afviklingen af Arctic Equestrian Games i Vestfold i Norge, efter at have opnået en fjerdeplads i den indledende CDI Grand Prix og droppet Specialen

 

Succes for Carina og May day

Carina Cassøe Kruth og den 15-årige DV hoppe May Day Graftejerg (e. Dream of Heidelberg) gjorde det rigtig godt ved Arctic Equestrian Games i Norge, der løb af stablen i dagene fra 19-21 februar 2018. Først præsterede de en samlet fjerdeplads i den indledende DCI Grand Prix, og besluttede i sidste øjeblik at springe fra i Grand Prix Specialen og i stedet ride Grand Prix Freestylen. Det viste sig at være en klog beslutning.

 

Fjerdeplads i CDI Grand Prix

Carina og May Day sikrede sig først en fjerdeplads i den indledende Grand Prix, som den danske dressurrytter imidlertid ikke var helt tilfreds med, oplyste hun efterfølgende til Eurodressage: "Jeg havde faktisk ikke den bedste Grand Prix", indrømmede Carina. "Hun [May Day] var ret spændt op i hele kroppen og der indsneg sig nogle store fejl". Resultatet rakte imidlertid til en fjerdeplads i klassen med en score på 68,065 %.

 

 

Byttede Specialen ud med Küren

Carina besluttede sig efter Grand Prix'en at bytte Specialen - som den danske ekvipage ellers skulle have redet - ud med Küren i stedet, selvom de kun har redet den en enkelt gang før. Det viste sig at være en super god beslutning, og det blev til et langt mere afslappet og flot og flydende program end Grand prix'en, til trods for at det var en relativ ny Kür for dem begge to.

 

Sejr i Grand Prix Kür

Ridtet resulterede nemlig i en score på 72,885 % og en sejr i klassen.

Om ridtet fortæller Carina: "I Küren var May Day langt mere afslappet, jeg havde en rigtig god tur, som jeg var meget glad for. Et pænt ridt uden de helt store fejl, hvor hun gjorde det bedste hun kunne på det niveau hun er lige nu. Det er kun anden gang jeg rider denne Kür. Første gang var i Mechelen".

 

Stort forbedringspotentiale

Om May Days kvaliteter siger Carina: "hendes bedste kvaliteter er hendes piaffe og galoppiruetterne. Passagen bliver hele tiden bedre, og det samme gør serierne, men der er så meget mere der kan forbedres endnu, da hun kun har været på Grand Prix niveau i kort tid", slutter Carina forventningsfuldt om DV hoppen, som det bliver spændende at følge fremover.

 

Billede

 

Danske Carina Cassøe Kruth og DV hoppen May Day Graftebjerg dansede sig til sejr i Küren under afviklingen af Arctic Equestrian Games i Vestfold i Norge, efter at have opnået en fjerdeplads i den indledende CDI Grand Prix og droppet Specialen. her ses parret iCDI2* Helgstrand Dressage Grand Prix. i Herning i oktober 2017 (Atkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 02-03-2018 kl. 09:22 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
05-05-20 Carina Cassøe Krüths May-Day skal være schoolmaster
29-02-20 Hun er bare helt speciel
13-05-18 Guldregn over Danmark ved NM - igen!
28-12-17 Flot international debut til Carina
23-02-13 Dansk hoppe sejrede i AEG 3* Grand Prix
17-02-13 Danskere flyvende i Norge
17-02-12 God dansk start i Norge
28-02-11 Pablo 6. i Vestfold, Norge
20-02-10 Flere danske placeringer i Norge


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider