Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danske U25 på medaljehøst ved NM

De danske U25-ryttere har indtil videre gjort det fortrinligt ved de nordiske mesterskaber i Kristiansand i Norge, hvor de høster stort med medaljer. De øvrige danske pony- og youngridere gør dem kunsten efter og høster mange flotte placeringer

 

Danmarks unge ryttere på medaljehøst

Danmark er mødt stærkt op med hold i både senior- U25- og paradressuren, ved de nordiske mesterskaber i dressur i Kristianssand.

 

Danmark har allerede høstet godt med medaljer til de unge ryttere, der starter ud ved de nordiske mesterskaber i dressur, og nu er halvvejs konkurrencerne.

 

Dansk Hattrick til U25 rytterne I PSG

Det startede godt ud med en dansk hattrick i U25 Prix St Georges klassen torsdag. Sejren gik til Nanna Skodborg Merrald på den 9-årige DV-vallak Gørklintgårds Quarter Boy (e. Quarterback / Blue Hors Don Schufro), som blev honoreret med 71,824 % af dommerne.

 

Andenpladsen gik til Allan Skov på Midtgårdens Showhit (e. Sunset Hit /Bøgelys Camaro) og en samlet score på 71,294 %. Carina Cassøe Krüth sluttede den danske sejrsrække i klassen af på den blot 7-årige UVM-tager og DRF championatsvinder for 6-års heste fra sidste år, den blot 7-årige hoppe Heiline's Danciera (e. Fürstenball / De Niro) på tredjepladsen med 68,971%, med en flot international debut.

 

Rasmus Kristensen på Sundorfs Aquino (e. Akinos / Leandro) blev sidste danske ekvipage i klassen med en score på 67,118 %.

 

 

Øvrige danske topplaceringer - torsdag

Øvrige danske resultater torsdag for de unge danske ryttere, der havde taget turen til Kristianssand, gjorde det rigtig godt torsdag.

 

Hos ponyrytterne Det blev til en flot andenplads til juniorrytter Camilla Sørensen Olesen på DV-hingsten Doerr's Nevil med 69.242 %. Hos ponyerne blev det til en sejr til Silke Andersen og Nyholts Dundee med 69,81%, og en tredjeplads til Camilla Juul Møller og Nørlunds Vincente med 67,333%.

 

Også ungrytterne kunne være med med hattrick. Malene Aborg på DV-hingsten Quantico Nexen leverede et flot ridt til 69,804% og sikrede sig sejren i klassen. To'er blev Cecilie Dybro Jensen på Nørgaards Leonora med 69,657%, efterfulgt af Nana Gajhede på Zoom In Firfod på tredjepladsen med 69,069%.

 

Hattrick igen til U25 i intermediare I fredag

Succesen blev gentaget her fredag formiddag, hvor det igen var danskere youngridere på de tre første pladser i dagens Intermediare I for U25 rytterne. Igen blev det til en sejr til Nanna Skodborg Merrald på Gørklintgårds Quarter Boy (e. Quarterback / Blue Hors Don Schufro). Det blev til flotte 72,265 % til ekvipagen. På andenpladsen kom gårdsdagens nummer tre, nemlig Carina Cassøe Krüth på den blot 7-årige hoppen Heilines Danciera (e. Fürstenball / De Niro).

 

Tredjepladsen gik således i dag til gårsdagens nummer to Allan Skov på Midtgårdens Showhit (e. Sunset Hit /Bøgelys Camaro). Ekvipagen opnåede en samlet score i klassen på 71,294 %.

Rasmus Kristensen på Sundorfs Aquino (e. Akinos / Leandro) blev sidste danske ekvipage i klassen med en score på 66,676 %.

 

Nanna igen suveræn i Intermediare II

Midt på dagen stod det så igen på konkurrencer for U25 rytterne og her sikrede Nanna Skodborg Merrald sig endnu en sejr. Denne gang på Gørklintgårds Quantico (e. Quarterback / Carpaccio) med en score på 71,471 og Victoria E. vallentin blev to'er på Ludwig Der Sonnenkoenig 2 med 69,265. Michaale Majlgaard Jensen på Trebiz og Emma-Amalie Wraa på Fuerst Fahrenheit L, sikrede sig henholdsvis en 4. og en 5. plads i klassen.

 

Malene og Quantico vinder CDIY'en

I CDIY youngriderklassen var der ligeledes tre danskere i top fem, og vinderen blev Malene Aborg på Quantico Nexen med 71.422 %, mens Nana Galhede på Zoom In Firfod sikrede sig tredjepladsen med 69,265 og Kalhrine Have Petersen på Bona's Fair-Chas opnåede en score på 69,118 %.

 

Maria og Uno IV sejrer i SCIJ

Det blev også til en dansk sejr til Maria Mejlgaard Jensen I CDIJ Juniorklassen på Uno IV (e. Olivi / Nooitgedacht) med 69.461%.

 

Sejr til Silke og Dundee i CDIP

Ponyrytterne stod heller ikke tilbage for noget. Silke Andersen på Nyholts Dundee tog sejren i dagens CDIP med flotte 72,297, og det blev ligeledes en dansk ekvipage på andenpladsen. Amalia Skjold og Castenrayseweg's Evita Wns tog andenpladsen med 70.541 %


Se start- og resultatlisterne her

 

Billede

 

De danske U25-ryttere har indtil videre gjort det fortrinligt ved de nordiske mesterskaber i Kristiansand i Norge, hvor de høster stort med medaljer. De øvrige danske pony- og youngridere gør tillige en fornem figur og høster mange flotte placeringer. Her ses Carina Cassøe Krüth på den blot 7-årige hoppe Heilines Danciera (e. Fürstenball / De Niro). (Arvivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 11-05-2018 kl. 19:52 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
02-07-18 Total dansk NM triumf!
01-07-18 Dansk guld ved NM til juniorerne
01-07-18 De danske ponyryttere suveræne ved NM
30-06-18 NM-guld til de danske ungryttere
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
31-05-18 Unge dressurryttere udtaget til NM
13-05-18 Guldregn over Danmark ved NM - igen!
12-05-18 Guldregn over Danmark ved NM
11-05-18 Guld til Danmark for hold i NM
11-05-18 Pararytterne fik en god start


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider