Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot international debut til Carina

Carina Cassøe Krüth har taget DV-hoppen May Day Grafteberg med på tur til Belgien for deres internationale debut på de udenlandske baner ved World Cup-stævnet i belgiske Mechelen, og fik en absolut godkendt præstation i både Grand Prix og Grand Prix Kür

 

International debut

Danske Carina Cassøe Krüth og DV-hoppen May-Day Graftebjerg (e. Dream of Heidelberg / Vemmetofte Rainman) er næsten helt ukendte på den internationale dressurscene, men i disse dage har ekvipagen dog taget turen til Belgien, hvor de har haft deres debut i international Grand Prix og Grand Prix Kür på den udenlandske scene.

 

De debuterede reelt i international Grand Prix i oktober måned på dansk jord ved World Cup-stævnet i Herning, men stævnet i Belgien var hermed deres første internationale debut uden for landets grænser, ligesom de ved kvalifikation til Küren, faktisk også ville få deres Grand Prix Kür debut - også hver især - med deres nydesignede Celine Dion kür musik,

 

 

Første upladserede i Grand Prix - videre til Küren

33-årige Carina Cassøe Krüth og ar taget DV-hoppen May Day Grafteberg, formåede absolut at vise fin stil til deres debutstævne som var den kvalificerende firstjernede Grand Prix klasse.

 

Carina fremviste hoppen, så det både blev elegant og flydende, men der indsneg sig desværre en misforståelse mellem hest og rytter i løbet af programmet programmet, der kostede dyrt. Den danske ekvipage måtte derfor nøjes med 67,90%, som endte med en plads som første uplacerede i klassen, der dog gav dem en adgangsbillet til Kür finalen.

 

Klassen blev domineret af Holland og førstepladsen gik altså til Patrick van der Meer og Zippo efter en sikker tur der blev belønnet med 72,72%. Andenpladsen gik til Jorinde Verwimp & Tiamo fra Belgien på andenpladsen der sikrede sig 70,90%, mens tredjepladsen gik til hollandske Danielle Heijkoop og hesten Badari med 70,34%.

 

Absolut godkendt Grand Prix Kür debut

Carina Cassøe Krüth sikrede sig en syvendeplads i feltet på 13 ekvipager i CDI4* Grand Prix Kür finalen i Mechelen, på sin 14-årige DV-hoppe. Sammen opnåede de flotte 71,125% i deres internationale Grand Prix Kür debut for både Carina selv og hendes hoppe, og det må siges at være absolut godkendt.

 

De red en hel nykomponeret Kür til tonerne af Celine Dion, der er flot sammensat af May-Day Dressage & Music fra Bercelona i Spanien.

 

Sejren gik til den unge Jorinde Verwimp på den 17-årige KWPN-vallak Tiamo (e. Lester / Hemmingway) der opnåede hele 76,800% og efterfølgende modtog en vindercheck på 8.400 euro.

 

Flere danske indslag

Den velkendte danske dressurrytter Fie Christine Skarsøe, der nu rider for Luxemborg, red den 16-årige KWPN-vallak One Night Stand (e. Olivi / Ferro )til 67,750 % i Küren og opnåede en tiendeplads.

 

Danmarks dygtige internationale dressurdommer Susanne Baarup var dommer ved H, og udgjorde tillige et dansk indslag ved stævnet i Belgien.

 

Billede

 

Carina Cassøe Krüth har taget DV-hoppen May Day Grafteberg med på tur til Belgien for deres internationale debut på de udenlandske baner ved World Cup-stævnet i belgiske Mechelen, og fik en absolut godkendt præstation i både Grand Prix og Grand Prix Kür (Arkivtoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 28-12-2017 kl. 20:39 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
18-09-20 Springryttere udtaget til World Cup Vilhelmsborg
30-06-20 World Cup flytter til Vilhelmsborg i 2020
05-05-20 Carina Cassøe Krüths May-Day skal være schoolmaster
13-03-20 World Cup aflyst og USA i undtagelsestilstand
29-02-20 Hun er bare helt speciel
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
29-04-19 Pararytterne levede flot op til forventningerne
13-02-19 Deusser i spidsen før World Cup finalen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider