Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guldregn over Danmark ved NM

Både U25-rytterne og pararytterne gjorde dressurseniorerne kunststen efter i dag, da begge de to danske hold vandt guld i dag, ved de nordiske mesterskaber i Kristiansand i Norge, samtidig med at danskerne tog sig godt af de individuelle medaljer og placeringer

 

Dansk medaljeregn ved NM i Norge!

Dressur seniorerne høstede guld for hold i går og i dag gjor og i dag fulgte både U25- og pararytterne trop, hvor begge hold vandt holdguld ved de nordiske mesterskaber i norske Kristiansand, og det blev til mange individuelle medaljer, og flotte danske placeringer i de øvrige internationale klasser

 

U25 hold-guld og to individuelle medaljer

U25 landsholdet var på banen i eftermiddags formiddags hvor det gjaldt både holdmedaljerne og de individuelle medaljer. Danskerne stort set fejede konkurrenterne af banen.

 

Det blev til holdguld til Danmark foruden individuelt guld og sølvmedlaje til de danske U25-ryttere.

Victoria E. Vallentin på Ludwig høstede 71,564 % og tog guldet, mens Nanna Skodborg Merrald og Gørklintgårds Quantico tog det individuelle sølv. Michala Mejlgaard jensen og Trebiz red til en fjerdeplads og 67,308 %, mens Emma-Amalie Wraa og Furst Fahrenheit red til en niendeplads og 62,436.

 

Sammenlagt blev det således til flot dansk guld for hold, til de dygtige dressurpiger.

 

 

Paradresssur hold-guld og fem individuelle medaljer

Danmark lå lunt også lunt i svinget i paradressuren inden dagens starter, fra gårdsdagens første afdeling, hvor Danmark lagde sig i spidsen af konkurrencen, og det blev fulgt op hele vejen, hvor danskerne også her næsten fejede konkurrenterne af banen.

 

Det lykkedes således også pararytterne at hente holdguldet hjem til Danmark, ligesom det blev til en ren høst af individuelle medaljer til de enkelte danske ryttere på i alt 5 individuelle medaljer, idet der blev to af guld, to sølvmedaljer og en enkelt medalje af bronze.

 

Det blev til individuelt guld til Tobias Thorning Jørgensen og Bruunholms Caribian i grad III, guld til Renee Igelski på Beyond Dreams og sølv til Line Kongensgaard på Alena i grad V. Desuden blev det til sølv for Anne Mette Hasselstrom på Max i grad IV, og endelig en bronzemedalje i grad til Line Munk Madsen og Alpe D' Huez.

 

Dagens øvrige sejre hos U25 og ponyrytterne

Tidligere på dagen var det blevet til mange flere fornemme præstationer for de danske juniorer og ponyryttere i de øvrige internationale klasser og flotte danske klassesejre. Både Camilla Juul Møller, Camilla Sørensen Olesen og Malene Aborg vandt hver deres kür med over 72% og flere af de øvrige danske ryttere generelt gjorde god figur.

 

Karin Nissen høstede bronze

Der var kun en enkelt af seniorerne i vælten i dag, hvilket var Karin Nissen på Eno, der som den eneste danske ekvipage deltog i Grand Prix Specialen, mens de øvrige tre danske ekvipager rider kürfinalen i morgen søndag.

 

Grand Prix Specialen var en lille klasse med blot fire deltagere, hvor Karin Nissen sikrede sig en tredjeplads på Eno med 66,213 % og hermed en individuel bronze.

 

I morgen søndag, rides der kûr for både senior U25-rytterne og pararytterne, så der blive igen masser af dressur at se på, og forhåbentlig endnu flere danske medaljer.

 

Se samtlige starter og og resultatlister her

 

Billede

 

Både U25-rytterne og pararytterne gjorde dressurseniorerne kunststen efter i dag, da begge de to danske hold vandt guld i dag, ved de nordiske mesterskaber i Kristiansand i Norge, samtidig med at danskerne tog sig godt af de individuelle medaljer og placeringer. Her ses Karin Nissen på Eno (Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 12-05-2018 kl. 23:49 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-05-18 Guldregn over Danmark ved NM - igen!
11-05-18 Guld til Danmark for hold i NM
11-05-18 Pararytterne fik en god start
11-05-18 Danske U25 på medaljehøst ved NM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider