Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Carina Cassøe Krüths May-Day skal være schoolmaster

Carina Cassøe Küths 17-årige Grand Prix hest May-Day Graftebjerg, som hun har vundet mange flotte nationale og internationale placeringer med, skal fremadrettet være schoolmaster for berider Nana Christine Christiansen

 

Flot række af resultater og stor erfaring

Det er blevet til mange flotte resultater for Carinna Cassøes Küth og hendes danske varmblodshoppe May-Day Graftebjerg (e. Dream of Heidelberg/Rainman), men nu er det tid til at begge parter kommer videre. May Day der efterhånden er blevet 17-år, og er en erfaren dame, der fuldt uddannet og rutineret på internationalt på Grand Prix niveau, og stadig fit for fight, så nu skal hun selv være læremester.

 

Schoolmaster for Nana

May-Days nye elev bliver Nana Christine Christiansen. Nana har selv redet så højt som intermediere og er uddannet berider, men har taget imod tilbuddet og er meget beæret over at skulle ride den rutinerede hoppe fremadrettet, for at dygtiggøre sig yderligere. Hun skriver følgende på sin hjemmeside:

"Jeg er sindssygt taknemmelig for denne mulighed, for min egen videreuddannelse. At overtage tøjlerne på netop så velredet og skøn en hest, det er helt fantastisk. Jeg har allerede på få rideture lært meget af May-Day. Tak til Carina og Casper Cassøe Krüth."

 

 

Carina vil følge dem begge godt på vej

Om overdragelsen af May-Day til Nana skriver Carina Cassøe Krüth tilsvarende på sin Facebookside:

"May-Day er slet ikke klar til at gå på pension, og derfor var det naturligt at give hende muligheden for at tage endnu en rytter til det allersværeste niveau. Da Nana allerede er elev ved mig får jeg glæden af at følge dem begge godt på vej"

 

Billede

 

Carina Cassøe Küths 17-årige Grand Prix hest May-Day Graftebjerg, som hun har vundet mange flotte nationale og internationale placeringer med, skal fremadrettet være schoolmaster for berider Nana Christine Christiansen. Her ses Carina på May-Day Graftebjerg (Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 05-05-2020 kl. 13:13 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
29-02-20 Hun er bare helt speciel
13-05-18 Guldregn over Danmark ved NM - igen!
02-03-18 Cassøe Kruth og May Day danser sig til sejr i Norge
28-12-17 Flot international debut til Carina


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider