Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fiontini bliver i DK - OL-hest til Severo!

En af verdens mest lovende unge dressurheste, DV-hoppen Fiontini, er nu købt i partnerskab af Stutteri Evo og Helgstrand Dressage for at sikre en hest frem mod OL 2020 i Tokyo

 

Fiontini bliver i Danmark!

Den tredobbelte verdensmester, Fiontini, er netop hjemvendt efter at have deltaget i det prestigefyldte gallashow under hingstekåring i Herning. Her blev hun hædret med HKH Prinsesse Benediktes vandrepræmie sammen med Helgstrands spanske toprytter, Severo Jurado López, for deres sejre ved unghesteverdensmesterskaberne i Ermelo. Den succesfulde hoppe bliver i samme stald, men skifter nu ejer til Stutteri Evo og Helgstrand Dressage.

 

Den 8-årige DV-hoppe Fiontini e. Fassbinder/ Blue Hors Romanov (opdr. Hanne Lund og Henrik Hansen), der i oktober 2016 skiftede ejer til den svenske rytter, Beata Söderberg, er nu købt i partnerskab af Stutteri Evo i Vejen og Helgstrand Dressage ved Vodskov for at sikre en hest frem mod OL 2020 i Tokyo.

 

 

"Der er vist næppe nogen tvivl om, at Fiontini er en hest i særklasse, og at hun besidder alle de kvaliteter, der skal til for at være med i verdenseliten. Hun har tre år i træk vist sit værd til unghesteverdensmesterskaberne, og vi er sikre på, at hun har det der skal til for at blande sig i toppen, når det kommer til OL i sommeren 2020", fortæller Andreas Helgstrand.

 

Makkerskab med Severo

Hoppen, som de fleste kender og som har været på manges læber, har de seneste år haft et unikt makkerskab med spanske, Severo Jurado López.

 

Vi glæder os over, at Fiontini bliver i stalden og planen er nu, at hun fortsat skal danne par med Severo. De to udgør et fantastisk makkerpar og vi har store forventninger til deres fælles fremtid", afslutter Andreas Helgstrand.

 

Se omtalen af Fiontini i forbindendelse med prisoverrækkelsen i den forgangne weekend i Herning (her)

 

Kilde: /Pressemeddelelse.

 

Billede

 

En af verdens mest lovende unge dressurheste, DV-hoppen Fiontini, er nu købt i partnerskab af Stutteri Evo og Helgstrand Dressage for at sikre en hest frem mod OL 2020 i Tokyo (Arkivfoto: Tine Lessèl)

 


Tilføjet d. 15-03-2018 kl. 08:46 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: dav af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider