Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fiontini og Severo under magisk stjernehimmel

Det var smukt og stemningsfuldt, da Severo Jurado Lopez red den tredobbelte UVM-vinder Fiontini ind i Boxen under Dansk Varmblods gallashow, der blev et af aftenens helt store højdepunkter - og Fiontinis flotte resultater udløste den eftertragtede H.K.H. Prinsesse Benediktes vandrepris til hestens ejer

 

Stjerne under stjernehimmel

"En enestående stjerne af en helt særlig karat", sådan præsenterede Casper Cassøe den tredobbelte UVM-guldvinder Fiontini (e. Fassbinder / Blue Hors Romanov) redet af spanske Severo Jurado Lopez, som vi i Danmark har taget til os, og som vi næsten betragter som en af vore egne.

 

Herefter opfordredeCasper Cassøe alle publikummer til at tænde for mobiltelefonerne, og med et blev der skabt skabt en smuk og stemningsfuld og bevægelig og bevægende stjernehimmel i Boxen, under hvilken Fiontini og Severo scenevant demonstrerede de mange kvaliteter denne hest besidder.

 

 

 

Et af aftenens højdepunkter

Dette var endnu et af gallashowets store højdepunkter i en probfyldt, stemningsfuld hal, hvor Fiontini og Severo på på det nærmeste dansede ballet i det blålige lys i salen, omgivet af den smukke levende stjernehimel skabt af projekterer og publikums mange mobiltelefoner

 

Salen var nærmest magisk og publikum i ekstase over Fiontini og Severo som viste for publikum, at den overordentligt talentfulde hoppe, mestrer og har legende let ved dressurens sværeste øvelser, alt imens hun fremviste dem en lethed og elegance for alle i salen.

 

Prisen uddelt til Beata Söderberg

Fiontini, er opdrættet af Hanne Lund og Henrik Hansen og ejes i dag af Beata Söderberg.

 

Beata Söderberg modtog denne særlige aften som ejer af Fiontini den fornemme og eftertragtede H.K.H. Prinsesse Benediktes vandrepris.

 

Billede

 

Det var smukt og stemningsfuldt, da Severo Jurado Lopez red den tredobbelte UVM-vinder Fiontini ind i Boxen under Dansk Varmblods gallashow, der blev et af aftenens store højdepunkter - og Fiontinis flotte resultater udløste den eftertragtede H.K.H. Prinsesse Benediktes vandrepris (Foto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 11-03-2018 kl. 10:21 og sidst rettet den 11-03-2018 kl. 10:22 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: dav af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Forrygende gallashow med OL, guld og glimmer
07-12-19 Rogers og Severo deler ud i Herning
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
25-05-19 Fiontini ingen start ved Equitour Aalborg
24-02-19 The Greatest Show
25-05-18 Spændende torsdag ved Equitour Alborg
21-03-18 Alle DV-hingste bestået 10-dages test
15-03-18 Fiontini bliver i DK - OL-hest til Severo!
12-03-18 Russisk sejr i Hernings sidste klasse
11-03-18 13 færdigkårede 4-års dressurhingste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider