Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Jorst satser på UVM med Zhaplin Langholt

Dansk-amerikaneren Charlotte Jorst's samarbejde med sin nyindkøbte 6-årige DV vallak Zhaplin Langholt, er så lovende, at de allerede er godt på vej til at kvalificere sig til UVM. Parret tager nu til Europa for flere kvalifikationer, der gerne skal kaste en plads af sig til USA ved UVM i Ermelo

 

Lovende samarbejde mellem Zhaplin og Jorst

Det går rigtig godt for dansk-amerikaneren Charlotte Jorst, der nu er amerikansk statsborger med sine nyindkøbte heste fra Helgstrand Dressage. Ved det store stævne Global Dressage Festival i USAs hestemekka i Wellington i Florida sikrede Charlotte Jorst sig i søndags en flot andenplads på mere end 82 % med den nyligt indkøbte 6-årige Kastels Zaplin Langholt (e. Zonik / Stedinger) i 6-års testen, hvormed den nye ekvipage allerede er halvt kvalificeret til at deltage for USA ved dette års verdensmesterskaber for ungheste.

 

Halvejs i kvalifikation til UVM for 6-års

Charlotte Jorst blev på den danskavlede vallak tildelt 82,200 %, ligesom de i ugen forud herfor høstede 82,400 ved samme begivenhed. De amerikanske krav for deltagelse ved UVM er bl.a. to Young Horse Final resultater er bl.a. deltagelse i mindst to kvalificerende stævner med en score på mindst 8.2. Dette kriterie har ekvipagen således allerede opfyldt.

 

 

Chrlotte Jorst, der er bosiddende i Reno, Nevada, deltog ved Palm Beach International Center denne vinter for første gang siden februar 2017, hvor hun har haft tilmeldt flertallet af hendes nyerhvervede heste inklusive Zhaplin Langholt og den 5-årige Zoega. Charlotte Jorst arbejder sammen med tyske Ulf Möller, der er rigtig dygtig til at træne ungheste, og som tillige er en del af Andreas Helgstrands trænings- og salgsorganisation i Europa og USA.

 

Charlotte Jorst har deltaget ved UVM tidligere Hun deltog på Vitalis som 6-års ved UVM i 2013.

 

Drager i næste uge til Europa med sine nyindkøbte heste

Charlotte Jorst drager I næste uge mod Europa med sine heste, hvor hun har sat sig for at optjene to yderligere kvalificerende scores for at kunne komme I betragtning for deltagelse ved det kommende UVM I Ermelo I Holland I den første uge af august. Hun har som alternativ også muligheden for at kvalificere sig, ved at ride i de nationale mesterskaber i Chicago senere I april måned.

 

Der har ikke været amerikanske heste med ved UVM for 5-års og 6-års heste i de seneste år, der har været den længste pause siden 2006.

"Selvom det er meget tidligt på sæsonen så fortsætter han bare med at forbedre sig". Udtaler en glad Charlotte Jorst om sin nyerhvervede.

 

Zhaplin Langholt blev sidste år som 5-års redet af Andreas Helgstrand ved UVM, hvor han scorede 90.0 i den indledende konkurrence, men blev elimineret i finalen.

 

"Vi er imponerede over den lethed hvormed han udfører alle de svære øvelse. Som Ulf siger det, så er der mange af Zhaplins konkurrenter der endnu ikke magter changementer. Zhaplin er derfor selvskreven til at komme med retur til Europa i næste uge, med det mål at han fortsætter sine bestræbelser på at kvalificere sig til Ermelo og Chicago", udtaler Charlotte Jorst til dressage.news.com

 

"Mit mål er, at have unge heste i år, og næste år, så jeg er meget fornøjet med at det faktisk serud til at lykkedes [red. at de høster point til at kvalificere sig til UVM og de amerikanske nationale mesterskaber]", tilkendegiver Charlotte Jorst, der tydeligvis er enormt tilfreds med sine seneste indkøb I Danmark.

 

Billede

 

Dansk-amerikaneren Charlotte Jorst's samarbejde med sin nyindkøbte 6-årige DV vallak Zhaplin Langholt, er så lovende, at de allerede er godt på vej til at kvalificere sig til UVM. Parret tager nu til Europa for flere kvalifikationer, der gerne skal kaste en plads af sig til USA ved UVM i Ermelo. Her ses Charlotte Jorst og Kastel's Zhaplin Langholt ved Wellington's Global Dressage Festival


Tilføjet d. 25-03-2019 kl. 16:17 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-03-18 Rene 10-taller til Delizia og Zhaplin!
08-03-18 Zhaplin suveræn vinder af Unghestechampionatets 2. afdeling
08-03-18 Zhaplin i front efter første afdeling


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider