Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Zhaplin suveræn vinder af Unghestechampionatets 2. afdeling

Zhaplin med Andreas Helgstrand i sadlen sejrer suverænt og overbevisende i Unghestechampionatets anden afdeling, foran begejstrede dommere og publikummer, og viser igen i dag, at de er i en klasse helt for sig selv med endnu en sejr i dagens anden afdeling, hvor de skulle ride FEI's unghesteprogram

 

Zhaplin overbevisende og begejstrende

Zhaplin Langholdt (e. Zonik / Stedinger) der lå suverænt i front efter gårsdagens første afdeling af Unghestechampionatet, leverede også varen med Andreas Helgstrand i sadlen i anden afdeling. Det store felt af alt 31 deltagende ekvipager skulle ride FEI's unghesteprogram her torsdag eftermiddag der sluttede lidt efter kl. 16.00.

 

Andreas Helgstrand og Zhaplin sluttede med ikke mindre end en samlet totalscore på 562 point og blev hermed suveræne vindere at klassen og tillige foreløbig samlet sejrsherre af BLUE HORS Unghestechampionat efter anden afdeling. Karakteristisk var det at Zhaplin igennem begge afdelinger var i en klasse helt for sig selv. Zhaplin scorede en samlet pointsum i dagens anden og afgørende afdeling på 391 - 27 point fra nærmeste konkurrent. Zhaplin scorede et rent 10-tal for galop 9,5, for både kapacitet og trav, 9 i ridelighed og 8,5 for skridten. Stor begejstring for denne hest både hos dommerne og på tilskuerpladserne!

 

Med en afstand på mere end 45 pointfra Zhaplin ned til næste hest på andenpladsen i det samlede klassement, blev der langt mere spænding om de efterfølgende pladser, da ekvipager her lå meget mere tæt i klassementet.

 

 

Carpaccio og Anna Kromann 2'er i FEI programmet og samlet resultat

Andenpladsen i FEI programmet tilfaldt Baunehøjens Carpaccio (e. Charmeur / Kermo's White Talisman) med Anna Kromann i sadlen, der indkasserede samlet 364 point i FEI programmet, der summerede op til 517 point totalt. det gav tillige ekvipagen en samlet foreløbig andenplads i Unghestechampoinatet. Carpaccio opnåede 9 i både kapacitet og trav, 8,5 i ridelighed og skridt og 8 i galop.

 

Delizia og Anne Troensegaard på en tredje plads i FEI programmet og samlet

Anne Troensegaard, der i første afdeling havde helt to heste med helt i front af konkurrencen med både Uno Elando (e. Blue Hors Erlandi /Fürst Heinrich) og Delizia på en foreløbig delt tredjeplads (se her) kunne ikke helt holde kadencen på Uno Elando i FEI programmet.

 

Til gengæld fastholdt hun sin placering i anden afdeling med Delizia (e. Fürstenball / De Noir), hvor de igen sikrede sig en tredjeplads med 355 point i FEI programmet. Delizia opnåede både 9 i kapacitet og trav, 8,5 i ridelighed og 7 i skridten, og endte ligeledes på en foreløbig samlet tredjeplads i championatet med 505 point. Samlet gled Anne Troensegaard hun med Uno Elando ned på en samlet 8 plads i championatet.

 

Sidste etape i vurderingen af de unge heste er så den afgørende fremmedryttertest, hvor svenske Patrik Kittel skal agere fremmedrytter.

 

Se hele klassens resultater for Unghestechampionatets anden afdeling - FEI programmet her

Se det samlede resultat for Unghestechampionatet her

 

Billede

 


Tilføjet d. 08-03-2018 kl. 17:01 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-01-20 Troensegaard og Fürstenblick red sig til dobbeltsejr
11-06-19 Vil I være arrangør for DRF unghestechampionat?
25-03-19 Jorst satser på UVM med Zhaplin Langholt
15-10-18 Forrygende 4-års og 5-års finale
21-03-18 Alle DV-hingste bestået 10-dages test
12-03-18 Russisk sejr i Hernings sidste klasse
11-03-18 13 færdigkårede 4-års dressurhingste
11-03-18 27 hingste godkendt til afprøvning
11-03-18 Rene 10-taller til Delizia og Zhaplin!
11-03-18 Fiontini og Severo under magisk stjernehimmel


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider