Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forrygende gallashow med OL, guld og glimmer

Dansk Varmblods gallashow "Let the games begin" blev et storslået show med OL som gennemgående tema, for drømmen om OL i Tokyo, en historisk rejse igennem OL, og hyldest til de danske stjerner igennem tiderne krydret med masser af guld og glimmer

 

En historisk rejse med OL som tema

Igen i år præsenterede Dansk Varmblod et storstilet gallashow fredag aften, der traditionen tro vises igen i aften lørdag aften. Med OL som gennemgående tema foranlediget af det nært forestående OL i Tokyo, hyllede showet de danske stjerne i en arena, hvor der blev skruet godt op for guld og glimmer, mens vi blev ført igennem en rejse i den historike ånd, spækket med danske præstationer, og krydret med de gængse flotte showindslag fra velkendte udenlandske hestefolk som den dygtige hestemand Jean-Francois Pignon, som med fjorten løse heste viste os fri leg og fantastisk samarbejde mellem hest og menneske.

 

"Hvis vi vil have underholdning, så skal vi også lade os underholde", sådan åbnede formanden for Dansk Varmblod, Casper Cassøe, gallashowet til Dansk Varmblods Hingstekåring.

 

 

Gensyn med et stykke danmarkshistorie

Aftenens gallashow stod i de olympiske leges tegn, hvor både bronze-, sølv- og guldmedaljer blev hyldet og vist frem.


Et af aftenens helt store højdepunkter ifølge intensiteten af publikums klapsalver var da de tre danske bronzevindere fra OL i 2008 kom ridende ind. Nathalie zu Sayn-Wittgenstein på Blue Hors Zee Me Blue (e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro) , Anne Van Olst på Diego og Andreas Helgstrand på Ferrari OLD (e. Foundation/ Blue Hors Hotline) overraskede alle ved at gøre deres entre til gallashowet. Trekløveren fik da også deres velfortjente stående klapsalver fra en næsten fyldt sal.

 

Forgyldte guldmedaljehopper

Et andet stykke historie indenfor avlen i Dansk Varmblod var aftenens guldnummer med fire smukke guldmedaljehoper klædt i glimtende klokker, og med ryttere der bar matchende guldjakker. De fire guldheste var: JJ Filippa (e. Fürstenball/Davignon)med Cecilie Schilbred, Greven's Sava (e. Blue Hors Soprano/Blue Hors Romancie), med Alexander Helgstrand, Filuca S (e. Fürstenball/Milan) med Malene Serve og Gørklintgårds Brody (e. Sunny-Boy/Brentano) med Bettina Laisbo.

 

Derudover så vi også smuk voltigering, gymnastikshow med Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zackery samt 100 meter løb fortolket som hundevæddeløb, og altså den populære franskmand Jean-Francois Pignon med sit forygende flotte show med imponerende frihedsdressur, når som med hele fjorten løse heste viste tilskuerne hvorledes fri leg og fantastisk samarbejde mellem hest og menneske, også kan tage sig ud.

 

Den traditionelle og næsten obligatoriske kostumespringning stod i år også de sportverdens tegn, da hver enkelt springrytter var klædt ud som store sportsstjerner som Caroline Wozniacki, Usain Bolt og vores helt egen Cathrine Dufour.

 

Vinderen af den 2* springklasse blev tyske Hendrik Sosath i tiden 44.21.

 

Alt i alt et flot fejende og ikke mindst glitrende gallashow på vanligt højt niveau.

 

 

Billede

 

Dansk Varmblods gallashow "Let the games begin" blev et storslået show med OL som gennemgående tema, for drømmen om OL i Tokyo, en historisk rejse igennem OL, og hyldest til de danske stjerner igennem tiderne krydret med masser af guld og glimmer


Tilføjet d. 07-03-2020 kl. 10:31 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider