Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gratis inspiration og viden til hesteejere!

Gratis viden til besøgelden på årets Hest & Rytter-messe i Herning. Få gratis viden, inspiration og indsigt fra nogle af branchens absolut allerstørste fagfolk og profiler!

 

Tre forrygende indlæg

Dansk Hesteforsikring og MCH Messecenter Herning sætter traditionen tro fokus på øget hestevelfærd og inviterer alle til workshops og foredrag.

 

Tre forrygende indlæg giver fra fredag til søndag alle messens besøgende mulighed for at få ny viden om træning, hestehold, velfærd og management samt stille spørgsmål og blive klogere på, hvordan vi alle kan skabe de allerbedste betingelser for vores heste i hverdagen.

 

 

Fredagens inlæg - Lene Theill fra Fit4you

Fredag eftermiddag er der lagt op til aktiv workshop, hvor publikum selv skal på gulvet instrueret af fysioterapeut og master i idræt og velfærd, Lene Theill fra Fit4you. Lene har siden 2013 arbejdet med personlig fysisk træning og behandling af ryttere på alle niveauer og indenfor alle discipliner, herunder bl.a. Anne Troensegaard, Selina Solberg Vittinghus, Camilla Ernst og Bo Høstrup. På workshoppen vil Lene krydre teori med forskellige elementer af ryttertræning, så du kan mærke det på egen krop.

 

Indlæg lørdag - Will Rogers

Lørdag eftermiddag får du en unik chance for at opleve den populære Will Rogers fra Will Rogers Performance Horses dele ud af sine guldkorn. Wills træningsfilosofi adskiller sig fra almindelig træning ved at være en kombination af den mentale og fysiske forberedelse af hesten med dels miljøtræning og gradvis opbygning af dressurens øvelser, og gør samtidig op med den almindelige forestilling om, at dressurheste ikke kan håndtere pres og uvante eller potentielt truende situationer. Foredraget afholdes på engelsk.

 

Søndag - Nathalie zu Sayn-Wittgensteins træningsfiosofi

Søndag eftermiddag afrundes årets foredragsrække med et indblik i dressurlandstræner Nathalie zu Sayn-Wittgensteins træningsfiosofi. Ikke alle heste er født til Grand Prix, men Nathalie har selv formået at få det optimale ud af det materiale, hun har haft til rådighed, og være med på topplan i mange år på forskellige heste, som måske gangartsmæssigt ikke har levet helt op til verdenselitens.


Hun er blevet trænet af nogle af verdens ypperste dressurtrænere, og siden 2017 har hun været landstræner for det danske dressurlandshold.

 

Gratis adgang i Auditoriet

Der er gratis adgang til alle foredrag som foregår i Auditoriet på 1. sal ved Hovedindgang Vest.

Det anbefales at komme i god tid, da der er begrænsede pladser.

 

Billede

 

Gratis viden til besøgelden på årets Hest & Rytter-messe i Herning. Få gratis viden, inspiration og indsigt fra nogle af branchens absolut allerstørste fagfolk og profiler! Lørdag eftermiddag får du en unik chance for at opleve den populære Will Rogers fra Will Rogers Performance Horses dele ud af sine guldkorn.(Arkivfoto: Tine Lessèl)

 


Tilføjet d. 09-03-2018 kl. 14:09 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-03-18 Alle DV-hingste bestået 10-dages test
12-03-18 Russisk sejr i Hernings sidste klasse
11-03-18 13 færdigkårede 4-års dressurhingste
11-03-18 27 hingste godkendt til afprøvning
11-03-18 Fiontini og Severo under magisk stjernehimmel
11-03-18 Varmblodspris til Dufour løfter taget i Boxen
10-03-18 Overvældende antal verdensklassehingste!
10-03-18 Du skal tackle dine udfordringer for at opnå succes!
10-03-18 Medaljehopper på sejrskurs!
10-03-18 Underholdende løse dressurheste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider