Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stilsikker sejr til Veneziano og Daniel i første dressurklasse i Herning

Blue Hors Veneziano og Daniel Bachmann Andersen vandt suverænt hingstekåringens første og torsdagens eneste Prix St Georges dressurklasse i Boxenher til formiddag foran et oplagt og morgenfriskt publikum

 

Tidlig men seværdig første dressurklasse i Herning

Hingstekåringen i Herning er først for alvor ved at starte op, og derfor var der alene programsat en enkelt dressurklasse i dag torsdag, der startede ud for de morgenfriske, da første start allerede var kl. 8.00 i morges. Ikke desto mindre var der publikum på pladserne og en god stemning i salen under afviklingen af dette års hingstekårings første dressurklasse, den trestjernede CDI SKIBBY HC Prix St. Georges.

 

Stilsikker sejr til Veneziano

Det blev en rigtig god start for Blue Hors Veneziano (e. Vivaldi / Donnerhall) i dagens første og eneste dressurklasse i Boxen i Herning, som var værd at møde tidligt op for at se. Det er altid spændende at se de unge dressurheste udvikle sig år til år, og i dag var der noget at komme efter, når man betragtede Veneziano og Daniel på banen og kunne erindre deres performance fra sidste år.

 

 

Det er tydeligt at se at denne hingst har fået mere styrke og mere rutine, for der var en anderledes sikkerhed over ekvipagen end sidste år, hvor de red den samme tur. Det blev til et flot, meget glidende og stabilt ridt med meget få genetlige fejl. Dommerne kvitterede med en score på 74,735 og en overlegen førsteplads i forhold til feltets øvrige ekvipager

 

Sa'Va og Nevermann to'er og Ropstov og Lone Bang 3'er

Carina Nevermann Torup på den rutinerede Grevens Sa'Va (e. Blue Hors Soprano / Blue Hors Romancier) sikrede sig andenpladsen i dagens dressurkonkurrence. Det blev til en samlet dommerkarakter på 70,971 % til denne ekvipage.

 

Lone Bang Larsen på den 7-årige Thranegaardens Ropstov (e. Blue Hors Romanov / Diamond) pustede Carina og Grevens Sa'Va i nakken og indtog tredjepladsen i dagens klasse med 70.324 %.

 

Billede

 

Blue Hors Veneziano og Daniel Bachmann Andersen vandt suverænt hingstekåringens første og torsdagens eneste Prix St Georges dressurklasse i Boxenher til formiddag foran et oplagt og morgenfriskt publikum (Arkivbillede: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 08-03-2018 kl. 14:09 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-03-18 Alle DV-hingste bestået 10-dages test
12-03-18 Russisk sejr i Hernings sidste klasse
11-03-18 13 færdigkårede 4-års dressurhingste
11-03-18 27 hingste godkendt til afprøvning
11-03-18 Fiontini og Severo under magisk stjernehimmel
11-03-18 Varmblodspris til Dufour løfter taget i Boxen
10-03-18 Overvældende antal verdensklassehingste!
10-03-18 Du skal tackle dine udfordringer for at opnå succes!
10-03-18 Medaljehopper på sejrskurs!
10-03-18 Underholdende løse dressurheste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider