Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Præsentation af auktionshingste i Herning

Når Dansk Varmblod lørdag den 10. marts afholder Forårsauktion under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning, kommer der en spændende kollektion under hammeren. Her finder man nøje udvalgte kvalitetsheste på alle niveauer

 

31 auktionshingste i Herning

Kollektionen til Dansk Varmblod Forårsauktion er nu online, og de 31 salgsheste gør bestemt siden et besøg værd. Her kan man se foto, video og en beskrivelse af hestene samt deres stamtavle, lige som man kan indhente oplysninger på deres røntgenstatus.

 

Primært dressurheste

Af de 31 auktionsheste er der 7 springheste og 24 dressurheste i alderen 3-6 år. Her er en guldmedaljehoppe, flere hingsteaspiranter og talentfulde championatsheste. Alt i alt en række kvalitetsheste, der appellerer til amatører såvel som professionelle ryttere fra ind- og udland.

 

 

Kollektionen byder på adskillige heste med ualmindeligt store fremtidsmuligheder, og afstamningsmæssigt finder man flere ekstraordinært interessante heste. Eksempelvis en halvbror til den tredobbelte EM-medaljevinder i dressur og World Cup-aktuelle, Atterupgaards Cassidy, og mange andre med stærke præstationsafstamninger.

 

"Vi er begejstrede for den kollektion, vi har fået samlet, fordi det er en kollektion med heste i alle prislejer, så alle kan være med. Og det gælder både dressur- og springhestene, at der er virkelig gode imellem. Vi glæder os rigtig meget til at vise dem frem for kunderne bl.a. i Boxen i Herning fredag og lørdag kl. 11.30", fortæller auktionsleder Jørn Jensen.

 

Telefoniske bud

Dansk Varmblods Forårsauktion vil blive streamet live på Clipmy horse her, hvilket gør det nemt at købe en hest via telefoniske bud.

 

Alle, der ønsker at give bud via telefon, skal aftale dette på forhånd. Kontakt Dansk Varmblod på telefon +45 40 85 24 21 eller e-mail til auktion@varmblod.dk for at kunne arrangere telefoniske auktionsbud.

 

Du kan se samtlige auktionsheste her

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

 

 

 

Billede

 


Tilføjet d. 26-02-2018 kl. 14:41 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-03-18 Alle DV-hingste bestået 10-dages test
12-03-18 Russisk sejr i Hernings sidste klasse
11-03-18 13 færdigkårede 4-års dressurhingste
11-03-18 27 hingste godkendt til afprøvning
11-03-18 Fiontini og Severo under magisk stjernehimmel
11-03-18 Varmblodspris til Dufour løfter taget i Boxen
10-03-18 Overvældende antal verdensklassehingste!
10-03-18 Du skal tackle dine udfordringer for at opnå succes!
10-03-18 Medaljehopper på sejrskurs!
10-03-18 Underholdende løse dressurheste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider