Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny assistenttræner til Helgstrand Dressage

Helgstrand Dressage har ansat den tyske Grand Prix-rytter Meike Lang, som tager turen fra hjemlige vante rammer på forældrenes stutteri, til Danmark for at arbejde som assistenttræner hos Helgstrand Dressage i Uggerhalne

 

Maike Lang til Helgstrand Dressage

Den tyske Grand Prix-rytter Meike Lang flytter fra sin families virksomhed, hvor hun har arbejdet med uddannelse af ungheste på forældrenes stutteri i Baden-Wuttemberg, nordøst for Stuttgart. Hun tager den 1. april 2018 springet til Danmark og Uggerhalne, hvor hun i en tid fremover skal arbejde som assisterende træner hos Helgstrand Dressage.

 

Høste international erfaring

For Maike Lang er dette muligheden for samtidig at høste værdifuld international erfaring, som hun indtil nu ikke har nogen af.

 

 

"Jeg betragter dette skift til Helgstrand Dressage som en mulighed for at udvikle mig selv som rytter og udvide min horisont", udtaler Meike Lang til Dressur Aktuell.

 

Hun har imidlertid haft stor succes med uddannelse af ungheste, hvilket formentlig er det der har tiltrukket Helstrands interesse for den unge tyske rytter, og hun har tillige konkurreret i de tyske Bundeschampionater for både ponyer og heste i en årrække.

 

Eurodressage skriver at Maike Lang tillige har startet Grand prix på heiko Graf's 14-årige rhinelander Flatley - en hest der tidligere er blevet redet af selveste verdensetteren Isabell Werth.

Maike Lang medbringer sine to egne heste, 8-årige Sorento Snorri (e. San Amour / Feinbrand) og 10 år gamle Lord Frodo (e. Lord Loxley / Dr. Jackson) til Danmark.

 

Billede

 

Helgstrand Dressage har ansat den tyske Grand Prix-rytter Meike Lang, som tager turen fra hjemlige vante rammer på forældrenes stutteri, til Danmark for at arbejde som assistenttræner hos Helgstrand Dressage (Foto: Arkivfoto)


Tilføjet d. 20-02-2018 kl. 11:34 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-12-18 Di Magic OLD solgt til Helgstrand
13-12-18 Gunner KS til Helgstrand Dressage
24-10-18 Helgstrand og Schockemöhle indleder samarbejde
22-10-18 Dufour til Helgstrand Dressage
28-08-18 Unghestedominans fra Helgstrand
05-08-18 Severo og d’Avie vinder UVM 6-års guld
27-07-18 Devonport og Fiesta Danza til Helgstrand
05-04-18 Åbne hus-arrangementer hos hingsteholdere i april
15-03-18 Fiontini bliver i DK - OL-hest til Severo!
07-03-18 Jovian og Helium begejstrer i Verden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider