Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Zonik godkendt i Holland

Den danskopdrætte DV hingst Glock's Zonik, er netop avlsgodkendt til det hollandske avlsforbund KPWN. Hingsten er godkendt på baggrund af sine sportslige og avlsmæssige resultater, samt flotte røntgen kriterier, som tillige udgør udvælgelseskriterie i KPWN

 

DV-hingst godkendt i KPWN

Den 10-årige mørke DV hingst Glock's Zonik Zonik (e. Blue Hors Zack/Blue Hors Romanov), der er opdrættet af Linette Jæger, er netop blevet avlsgodkendt i det hollandske varmblods avlsforbund KPWN, skriver eurodressage.com i en nyhedsmeddelelse.

 

Glock's Zonik har opnået avlsgodkendelsen på baggrund af sine flotte resultater i både avlen og i sporten, foruden at røntgenundersøgelserne af hingsten tillige opfylder KWPN's kriterier. I KPWN udgør røntgenklasser nemlig også et af parametrene for udvælgelse.

 

 

Vandt DRF 4-års championat

Glock's Zonik vandt i DRF's dressurchampionat for 4-års i 2012 med Andreas Helgstrand i sadlen. Derefter blev han solgt til Glock i Østrig, og hollandske Hans Peter Minderhoud bl.a.har redet hingsten ind på en ottendeplads ved UVM i Verden i 2013.

 

International Grand Prix debutsejr

Siden debuterede Glock's Zonik på CDI-niveau med Edward Gal i sadlen, der debuterede med hingsten i Grand Prix i i foråret 2017, som de i øvrigt vandt, og senere på sommeren blev de hollandske mestre.

 

Hen over efteråret 2017 har Zonik med Edward Gal i sadlen høstet flere internationale succeser. De opnåede bl.a i december endnu en international Grand prix sejr og personlig personlig rekord ved det spektakulære juleshow og World Cup stævne ved Olympia Horseshow i London (se artiklen her)

 

Billede

 

DV-hingsten Glock's Zonik og Edward Gal viste storform ved Olympia International Horseshow med en sejr i Grand Prix'en, ( her med Hans Peter Minderhoud i sadlen) (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 24-01-2018 kl. 16:36 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-09-20 Gal:'Toto bedre end Totilas'
25-05-20 20-års fødselsdagshilsen fra en særlig ven
24-01-19 Zonik trukket fra Amsterdam World Cup
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris
14-03-18 Video fra formidabel sidste World Cup kvalifikation!
26-09-17 Edward Gal i Hillerød - Propfyldt og interessant clinic
01-09-17 Edward Gal kommer til Hillerød
04-09-15 Åbent brev til Dansk Rideinstruktør-Forening fra Blue Berry Hill, Rideinstruktør-Foreningen
28-12-13 Legendernes tid i Olympia
13-03-12 Se eller gense Gal og Romanov


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider