Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Edward Gal kommer til Hillerød

Hillerød Horseshow 2017 har gjort et scoop. Den højt respekterede hollandske dressurrytter, OL-deltager og tidligere verdensmester Edward Gal, kommer for at afholde en aften clinic ved dette års hesteshow i Hillerød på Nordsjælland den 23. september

 

Prominent gæst til Hillerød Horseshow

Der bliver noget at tage til Hillerød Horsehow efter i slutningen af september i år. Det er nemlig lykkedes arrangørerne at tiltrække en af de helt store dressurstjerner på verdensplan til at afholde clinic ved dette års hesteshow i Hillerød på Nordsjælland, lørdag aften den 23. september i tidsrummet kl. 19-22, nemlig den erfarne og rutinerede hollandske dressurrytter Edward Gal, der bl.a. både har deltaget ved OL og tidligere har holdt verdensmestertitlen.

 

For de fleste dressurryttere behøver Edward Gal ingen nærmere introduktion. Han har redet på højeste niveau i mange år, og har produceret og redet nogle fremragende heste bl.a. et par af de mest legandariske avlshingste i de senere år.

 

Legendariske ekvipager

Hvem husker ikke Edward Gal ride den mange gange hingste fader i stort set samtlige varmblodsforbund, den legandariske trakehnerhingst Gribaldi, som var efter en tvillingedatter til den ligeså legandariske til Danmark hentede trakehnerhingst Ibikus. Herefter red Edward Gal den stærkt populære og promoverede Gribaldi søn Moorlands Totilas, som han slog verdensrekorden i dressur med, og opnåede formidable 92,3 %, indtil hingsten blev solgt til Tyskland for et tilsvarende svimlende millionbeløb.

 

Mange har tillige nydt at se ham arbejde med danskopdrættede Glock's Zonik, eller nydt hans ridt på Glock's Voice, som han ligger som en øjeblikkelig nr 12 med på FEI's verdensrangliste over de bedst performende dressurekvipager på verdensplan.

 

Edward Gal på nært hold

Nu kan du få muligheden for at opleve Edward Gal på nært hold i en clinic på dansk jord. På denne clinique, vil han guide fire markante danske dressurryttere, fra let og middelsvær dressur til Prix St. Georges og Grandprix. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, oplyser Hillerød Horseshow.

 

Billetterne til dette særarrangement koster 290 kr. og inkluderer adgang til Hillerød Horseshow hele lørdagen fra 10-18.

 

Vil du bestille billet til cliniquen med Edward Gal, kan se fås her

 

Link til Hillerød Horseshow kan du finde her

 

 

Billede

 

Edward Gal på Glock's Voice - JBK Horseshow 2015 i Odense. World Cup Freestyle præmieoverrækkelse

 


Tilføjet d. 01-09-2017 kl. 07:45 af i kategorien Ridesport.
Tags: Edward Gal.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-09-20 Gal:'Toto bedre end Totilas'
25-05-20 20-års fødselsdagshilsen fra en særlig ven
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris
14-03-18 Video fra formidabel sidste World Cup kvalifikation!
24-01-18 Zonik godkendt i Holland
26-09-17 Edward Gal i Hillerød - Propfyldt og interessant clinic
04-09-15 Åbent brev til Dansk Rideinstruktør-Forening fra Blue Berry Hill, Rideinstruktør-Foreningen
28-12-13 Legendernes tid i Olympia
13-03-12 Se eller gense Gal og Romanov
20-01-12 Adelinde og Parzival i topform


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider