Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Video fra formidabel sidste World Cup kvalifikation!   VIDEO

Isabell Werth sejrede suverænt på Emilio ved den sidste World Cup kvalifikation i Hertogenbosch, i Holland der kastede en tårnhøj karakter af sig i Grand Prix freestyle, men også Edward Gal på den danskopdrættede DV- hingst Glock's Zonik fik procenterne op, med en andenplads og personlig rekord, der indbragte ham en finaleplads i Paris

 

Brag af sidste World Cup kvalifikation

Der var lagt op til et brag af en konkurrence ved afviklingen af det sidste World Cup kvalifikationsstævne i den vesteuropæiske liga i det hollandske Hertogenbosch i den forgangne weekend, mens vi andre fulgte Hingstekåringen i Herning.

 

Som ventet blev der kæmpet til stregen af nogle af de bedste europæiske ekvipager, for at sikre de sidste vigtige World Cup points, og den stævne flittige verdensetter Isabelle Werth havde naturligvis meldt sin ankomst, og havde til lejligheden medbragt sin anden hest Emilio (e. Ehrenpreis / Cacir Aa). Den absolutte udfordrer blevden jævnaldrende hjemmebane rytter Edward Gal på den af Linette Jæger dansk avlede DV-hingst Glock's Zonik. Begge ekvipager formåede til fulde at levere varen og leve op til deres absolut bedste!

 

 

Overvældende sejr til Werth

Det blev til en ventet og overvældende sejr til tyske Isabell Werth med et storslået ridt på Emilio, og selv om hjemmebanerytteren Edward Gal endte med at se sig slået, var der stående applaus fra tilskuertribunerne, da tyskeren modtog dommerkendelsen. Det var et fantastisk veludført og nærmest perfekt ridt, der blev belønnet med en karakter på hele 87,405 %. Dette gav hende en absolut komfortabel førsteplads i konkurrencen og den endelig sejr i konkurrencen.

 

Edward Gal og Zonik flot 2'er med personlig rekord

Den hollandske mester Edward Gal på danskavlede Zonik, der kun er 10 år gammel, kunne ikke helt være med på verdensetterens niveau, til trods for et absolut fejende flot ridt, for Gal og denne unge men ekstremt talentfulde hingst.

 

Det var et på alle måder et absolut godkendt ridt, der tilmed kastede en personlig rekord af sig til ekvipagen, idet dommerne bedømte det til en samlet score på 83,900 %. Ridtet gav dem en sikker andenplads i konkurrencen, der resulterede i tilsvarende jubelbrøl fra tilskuertribunerne i en veloplagt Brahanthal, for den indkasserede samtidig Edward Gal og Zonik en billet til World Cup finalen i Paris til april.

 

Glæden hos Edward Gal var heller ikke til at skjule efter ridtet, og det var tydeligt, at han var mere end almindeligt godt tilfreds med sin andenplads og hingstens udvikling på det seneste: "Han forbedrer sig med høj hastighed, og dette er kun hans tredje World Cup! Der er stadig småting, som vi skal arbejde med at forbedre, men han bliver ved med at overraske mig positivt", udtalte en glad Gal begejstret til pressen efter sit ridt

 

Ingen danske ekvipager

Der var ingen danske ekvipager med i denne sidste kvalifikationsrunde, der var tidsmæssigt sammenfaldende med Hingstekåringen i Herning, som de førende danske ekvipager havde valgt at prioritere.

 

Se det samlede resultat fra den sidste World Cup kvalifikation i Holland inden finalen i Paris i april her

 

Se video fra hele klassen her

 

Billede

 

Edward Gal her på den den danskopdrættede DV- hingst Glock's Zonik fik procenterne at stige, og blev to'er i den sidste World Cup Kvalifikation i Grand Prix Freestyle med personlig rekord på næsten 84% på hjemmebane, der resulterede i en flot andenplads på hjemmebane og en adgangsbillet til World Cup finalen i Paris (Arkivfoto)


Tilføjet d. 13-03-2018 kl. 18:22 og sidst rettet den 14-03-2018 kl. 11:37 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-09-20 Gal:'Toto bedre end Totilas'
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
25-05-20 20-års fødselsdagshilsen fra en særlig ven
08-12-19 Werth og Emilio vinder Salzburg freestyle
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
24-01-19 Zonik trukket fra Amsterdam World Cup
02-10-18 Finalisterne i Nord-Vest Box Cup er fundet
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider