Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Zonik trukket fra Amsterdam World Cup

Den danskavlede top-hingst Zonik, der rides af hollandske Edward Gal, trækkes fra årets første World Cup kvalifikation i dressur, der afvikles på parrets nationale hjemmebane. Holland. Det er anden gang i træk ekvipagen må trække sig fra en World Cup kvalifikation

 

Zonik er ikke fri af feber

Den 11-årige dansk avlede og kårede dressur hingst Glock's Zonik (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov), der med stor succes rides af den hollandske toprytter Edward Gal, kommer ikke til start i den første World Cup kvalifikation i Amsterdam.

 

"Desværre er Zonik ikke klar til at deltage i Amsterdam, skriver hestens ejer Glock på sin Facebook side. " Efter et feberudbrud i december 2018, forekom han at være frisk igen, men nu har han igen fået en let feber, og vi har besluttet ikke at tage ham med til Amsterdam. Vi vil undersøge ham nærmere".

 

 

Trukket fra anden World Cup i træk

Parret måtte ligeledes trække sig forud for den sidste World Cup i London i december 2018, og det er derfor andet stævne i træk, hvor den dygtige ekvipage mister værdifulde kvalifikations point. Det er rigtigt ærgerligt for Edward Gal, der hermed også bliver udelukket deltagelse, da han for tiden ikke har andre heste på internationalt Grand Prix niveau.

 

Parret repræsenterede Holland ved WEG i Tryon i september 2018, hvor de sluttede som nummer syn i Grand Prix Speciale. Efter Tryon deltog de i Stokholm CDI stævnet i begyndelsen af december 2018, hvor de sluttede som nummer 10 i Freestyle. Siden da er det ikke blevet til andre store stævner.

 

Billede

 

Den danskavlede top-hingst Zonik, der rides af hollandske Edward Gal, trækkes fra årets første World Cup kvalifikation i dressur, der afvikles på parrets nationale hjemmebane Holland. På billedet er det dog ikke Edward Gal,men hans partner Hans Peter Minderhoud, der rider Glock's Zonik ( Foto: Jp-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 24-01-2019 kl. 10:24 af i kategorien Produktnyt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris
14-03-18 Video fra formidabel sidste World Cup kvalifikation!
24-01-18 Zonik godkendt i Holland


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider