Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Daniel og Zack ny personlig rekord

Daniel Bachmann-Andersen og Blue Hors Zack sikrede sig i dag en 3. plads og personlig rekord i Grand Prix klassen wed weekendens World Cup stævnet i Salzburg i Østrig. Agnete Kirk Thingaard på Jojo Az, sikrede sig en femteplads, i klassen der blev vundet af tyske Dorothee Schneider på Sammy Davis Jr.

 

To danske placeringer

Det blev til hele to danske placeringer ud af to starter i World Cup Grand Prix i østriske Salzburg i dag, hvor der afvikles endnu en afdeling af den nye sæsons World Cup i dressur. Daniel Bachmann-Andersen på Blue Hors Zack (e. Rousseau / Jazz) og Agnete Kirk Thinggaard på Jojo AZ (e. Ginus / Justboy), havde begge taget turen sydpå, og begge de danske ekvipager red fine programmer.

 

Daniel og Zack i topform

Danske Daniel bachmann på den enøjede avlsmatador Blue Hors Zack, var sidste ekvipage på banen i klassen, i FEI World Cup Grand Prix klassen her til formiddag, og de så begge ud til at være i topform. Zack virkede frisk, der muligvis var årsagen til at der indløb fejl i 1'er-changementerne, men de blev vægtet op af flotte karakterer i flere af de andre øvelser.

 

De gennemførte et samlet set særdeles flot ridt, hvor øvelserne efterfølgende flød flot for parret, og Zack præsenterer sig jo altid flot på banen. Ridtet faldt også i dommernes smag, og det blev til en række 8-taller til den danske ekvipage, der fil en samlet dommerscore på 75,020 %, der såmænd samtidig er ny personlig rekord for parret.

 

Agnete og Jojo Az på 5. pladsen

Forud for Daniel's ridt havde Agnete lagt sig på en flot 4. plads med 72,320 % på Jojo Az, men måtte så se sig selv rykke ned til en samlet femteplads, der dog stadig gav en placering.

Dorothee Schneider, der sidste år stjal showet i Salzburg med sin OL-hest, Showtime, tog tillige sejren i år, denne gang med Sammy Davis Jr. Med en overbevisende sejr på 78,120%, der samtidig tillige var personlig rekord for ekvipagen. Andenpladsen gik til Jessica von Bredow-Werndl på Unee BB med 76,680%.

 

Søndag rides FEI World Cup Kür klassen, der starter ca. kl. 10.45

 

Se de samlede resultater fra lørdagens Grand Prix klasse her

 

Billede

 

Daniel Bachmann-Andersen og Blue Hors Zack sikrede sig i dag en 3. plads og personlig rekord i Grand Prix klassen wed weekendens World Cup stævnet i Salzburg i Østrig. (Arkicbillede JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 09-12-2017 kl. 14:16 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
23-02-20 Zack satses i sporten i 2020
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
06-05-18 Zack i toppen af avlsrangliste
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris
19-02-18 Daniel og Zack flot stabil 3'er
28-01-18 Backmann og Zack tager revanche
26-01-18 Werth og Weihegold sejrer ved World Cup i Amsterdam
11-12-17 Daniel og Zack løfter niveauet igen
24-09-17 Kür sejr til Zack i Tyskland


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider