Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dahl og Selten - ny sejr og personlig rekord

Anders Dahl og Selten sejrede i weekenden i den trestjernede Freestyle i Le Mans i Frankrig, for andet år i træk, ligesom han tidligere på weekenden tillige havde taget sejret i Grand Prix. Det er Anders Dahl's og Seltens tredje Grand Prix sejr i træk

 

Stor dansk dressurweekend

Den forgangne weekend var en stor dansk dressurweekend. Alt imens alle danske dressurentusiaster havde fokus på World Cup Stævnet i Herning og trakehner elskere havde rettet blikket mod hingstekåringen i Neumünster i Tyskland, så havde den danske OL rytter Anders Dahl taget hustruens hest Selten HW (e. Sandro Hit / SPS High prince / Hohenstein) med sig på en tur til Le Mains i Frankrig, for at deltage i det trestjernede internationale CDI stævne.

 

Anders dahl sejrer i Le Mains

I Le Mains gjorde Anders Dahl og den 13-årige Selten god figur, da de med en dommerscore på 76,875 %, i Grand Prix Freestyle konkurrencen, efter at de tillige to dage tidligere havde taget sejren i Grand Prix klassen. Der var samtidig tale om ny personlig rekort for ekvipagen.

 

Le Mans må bekomme Anders Dahl godt, for hermed spejlede han resultatet fra samme stævne i 2016, hvor han også hjemtog begge sejre.

 

Rider hustruens hest

Anders Dahl der er bosiddende i Storbritannien, sikrede sig hermed sin tredje sejr i træk på Selten, som blev købt af hans britiske kone Fiona Bigwood, af den californiske rytter Elisabeth Ball, efter at hun havde konkurreret Selten i de nationale amerikanske unghesteklasser. Fiona har sat top ridningen på hold for en periode for at passe det nyindkøbte landsted og børn, hvorfor Anders har overtaget ridningen af Selten fra sin hustru og Anders og Selten har åbenlyst fundet hinanden i de knapt 1,5 år de har dannet par på Grand Prix niveau.

 

Delt andenplads

Nicole Vazque Kremer fra Spanien indtog en delt andenplads i klassen på Wonder (e. Waterford /Rose /Regazzoni) med 72,125 %, tillige med schweiziske Birgit Wientzek Plägae på Robinvale (e. Rubinero / Wedgewood / Wittinger).

 

Fjerdepladsen blev indtaget af britiske Mango Jacaro på Rondeno, der opnåede 70,250 % i komkurrencen.

 

Billede

 

Anders Dahl og Selten sejrede i weekenden i den trestjernede Freestyle i Le Mans i Frankrig, for andet år i træk, i både Grand prix og Grand Prix Freestyle (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 23-10-2017 kl. 09:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-09-18 Fin start for Rikke og Finckenstein til VM
08-12-17 Bigwood vil gerne være med igen!
16-06-17 Anders Dahl og Sir Donato vinder 'Store Tur'
14-06-17 Anders Dahls Afrikka er død
19-12-16 Anders Dahl og Fiona Bigwood skifter hjem
02-12-16 Anders Dahl - personlig rekord og sejr i CDI3* Grand Prix
09-11-16 Isabel Werth topper FEI ranglisten


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider