Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fiona Bigwoods Atteruppgaards Orthilia solgt til Agnete Kirk

Fiona Bigwoods OL hest Atterupgaards Orthilia er solgt til danske Agnete Kirk Thinggaard som forlyder allerede at være flyttet fra Storbritannien tilbage til Danmark, hvor hesten DV hesten oprindeligt kom fra

 

Der har I lang tid svirret rygter om hvorvidt Fiona Bigwoods OL hest, den danskavlede Atterupgaards Orthilia var ved at blive solgt. De samme rygter er flere gange blevet tilbagevist. Men der har tilsyneladende alligevel været noget om snakken, for nu meddeles det at hesten er solgt.

 

Her til aften har det britiske magasin Horse & Hound, kunne bekræfte salget af OL hesten, der tilsyladende er tilbage igen i Danmark. Atterupgaards Orthilia, skal nemlig være blevet solgt til danske Agnete Kirk Thinggaard, som fremadrettet selv vil ride hesten.

 

Tildelt æren for at få Fiona tilbage i sporten

Efter Sølvmedaljen i Rio, tildelte den brittiske toprytter Fiona Bigwood hendes hest Atterupgaards Orthilia æren for hendes come-back til ridningen efter hendes meget alvorlige hesteulykke i april 2014, hvor rytteren bl.a. led en skade på hovedet.

 

Fiona Bigwood, der er gift med den danske dressurrytter Anders Dahl har siden konkurreret med en klap foran det ene øje for at hindre forstyrrelsen af det dobbelt-syn hun har pådraget sig, som en af følgerne fra ulykken.

 

Fiona Bigwood of Atterupgaards Orthilia var efterfølgende på det Brittiske dressurlandshold sammen og deltog ved de europæiske mesterskaber i 2015 i Aachen i Tyskland og tillige i Rio i sommeren 2016.

 

Ingen ny tophest

Fiona Bigwood og Anders Dahl har fornylig investeret i en ny stor tidligere kongeligt eget ejendom, de vil omdanne til nyt ridecenter. Parret har en del lovende ungheste i stalden, men Fiona forventes ikke at ville konkurrere på topniveau i en periode fremadrettet. Dette vil givetvis give plads til en ny rytter på det britiske landshold.

 

Det er ikke lykkedes Heste-Nettet, her til aften, at få bekræftet Agnete Kirk Thinggaards køb af Atterupgaards Orthilia.

 

Billede

 

Fiona Bigwood på Atterupgaards Orthilia ved FEI Europamesterskaberne i Aachen, Tyskland i august 2015.

 


Tilføjet d. 02-02-2017 kl. 19:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
16-04-18 Agnete og Orthilia når ikke til VM
14-03-18 Bigwood køber dansk hest igen
08-12-17 Bigwood vil gerne være med igen!
20-09-17 Orthilia er i genoptræning
14-06-17 Anders Dahls Afrikka er død
23-05-17 Atterupgårds Orthilia er skadet
07-05-17 Datter af Attrupgårds Orthilia solgt til UK
04-04-17 Endnu en top OL-hest til dansk dressur
06-02-17 Fiona Bigwood: om salget af Orthilia
19-12-16 Anders Dahl og Fiona Bigwood skifter hjem


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider