Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

GP opgør mellem Dufour og Werth

Verdensetteren Werth trak det længste strå på sin næstbedste hest Emilio i lørdagens Grand Prix ved Saab Top 10, under Stockholm International Horseshow, hvor Dufour var en værdig rival til sejren, i tæt opgør, hvor Werth trak 0,4% mere end Dufour hos dommerne, da der indsneg sig nogle småfejl

 

Dufour i opgør mod Isabell Werth

Alle var spændt på om Dufour igen kunne ride op med verdensetteren tyske Isabel Werth i ved Saab Top 10 i Stockholm, der afvikles i forbindelse med Stockholm International Horseshow, efter at Dufour sejrede ved årets første World Cup stævne i Boxen i Herning for et par måneder siden. Dette skulle så være Dufours første opgør med verdensetteren siden World Cup stævnet på hjemmebane, og denne gang har Isabell medbragt sin næstbedste hest Emilio, hvor det var hendes tredje bedste hest Don Johnson, hun havde med i Herning.

 

Grand Prix Sejr til Werth med Dufour som 2'er

Lørdagen bød på første afdeling, og opgøret blev ligesom i Herning et tæt et af slagsen. Desværren indsneg der sig nogle småfejl hos Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy i lørdagens Grand Prix, der er første del af Saab Top 10 Dressage i Stockholm.

 

Som bekendt er Cassidy skræmt for storskærme og fyldte haller, så han er normalt bedre at ride på udendørsbaner. Det gav lidt upræcise øvelser, særligt i det ene changement og i Zig-Zaggen, og det faldt ud til Isabel Werths fordel. Cathrine Dufour og Cssidy opnåede en samlet score på 79,300 %, mens Werth med et vanligt stabilt ridt, blev belønnet med 70,300 %.

 

"Cassidy er ikke let at ride indendørs. Vi havde en lille fejl i zig-zaggen og et lidt uklart changement, og den chance for at vinde greb Isabell i dag," sagde Cathrine efterfølgende

 

Uenighed blandt dommerne

I dommerpanelet sad bl.a. danske Susanne Baarup ved C, men der var i dag generelt stor uenighed i dommerpanelet om de første placeringer, og man kunne havde tiltænkt at dommerne havde lidt bias for deres egne nationaliteter.

 

Tre dommere placerede Werth på 1. Pladsen, mens 2 dommere mente Dufour var bedst. Den tyske dommer, havde Werth som vinder, foran Helen Langehanenberg på Damsey med Dufour og Cassidy på 3. Pladsen. Begge svenske dommere mente Therese Nilshagen og Dante Weltino var andenbedst i Grand Prixen. En af svenskerne synes Dufour skulle vinde og havde Werth på 5. Pladsen. Den anden fandt Werth bedst og placerede Dufour på 4. pladsen.

 

Zibrandtsen og Arlando 10. bedste

Anna Zibrandtsen sluttede i dag på en tiendeplads med sin hollandske vallak Arlando e. Paddox/ Mytens XX med 70,66 %.

 

I det samlede resultat blev Nilshagen nr. 3 og Langehanenberg nr. 4. Severo Jurado Lopez og Deep Impact blev nr. 9 og den danske wild card rytter Anna Zibrandtsen på Arlando blev nr. 10.

 

Store præmiesummer

I dagens Grand Prix var der en samlet præmiesum på 10.000 euro, og i søndagens finaleklasse i küren er der rigtig store penge at ride om. 148.000 euro er den samlede præmiesum i søndagens kür og alene, 45.000 euro svarende til ca. 335.000 danske kroner går til vinderen af klassen.

Den samlede vinder af Grand Prix og Kür, hvor küren tæller dobbelt, kan køre fra Stockholm i en VW Tiguan til en værdi af ca. 200.000 kr. (uden danske afgifter).

 

Se det samlede resultatet fra lørdagens Grand Prix her

Küren rides søndag fra kl. 11.00, hvor Dufour er sidst startende rytter. Se startlisten her

Det er endvidere muligt mod betaling at se showet her på live TV her

 

Billede

 

Dufour var en værdig rival til Isabell Werths sejr i lørdagens Grand Prix Saab Top 10, i tæt opgør, hvor Werth trak 0,4% mere end Dufour hos dommerne, da der indsneg sig nogle småfejl (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 03-12-2017 kl. 10:04 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour
04-07-18 Werth: tårerne fik frit løb!
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!
23-06-18 Flot Clinic med Dufour og Natalie
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
27-04-18 Flot GPS sejr til Dufour og Bohemian
26-04-18 Dufour sejrer med Bohemian i Ålborg


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider