Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Because she's Werth it!

Verdensetteren og dressurdronningen over dem alle, tyske Isabell Werth blev hædret som årets bedste rytter 2017, og blev kåret som bedste atlet ved FEI Awards 2017. 'Because she's Werth it', frem gik det af overskriften på pressemeddelelsen fra FEI efter uddelingen af FEI Awards, der omfattede i alt 5 priskategorier

 

Werth FEI tildeles Best Athlete award

Isabell Werth, der er en af de mest vindende mestre i ridesporten, har endnu engang stjålet showet og modtog FEI's gallashows fornemste pris Best Athlete Award i niende udgave ved FEI Awards Gala 2017 præsenteret af Longines på KIBON Avanza i Uruguays hovedstad, Montevideo, der fandt sted under et internationale rideforbunds generalforsamling der finder sted i disse dage i Uruguay. Foruden uddelingen af den mest præstigefyldte pris om Best Athelete Award, omfattede prisuddelingen yderligere 4 priser.

 

Werth ikke til at komme uden om!

Vi har skrevet det så ofte før her på Heste-nettet i de senere år. Isabelle Werth er vor tids absolutte ukronede dronning af dressurverdenen, og der har konstant været noget at skrive om. Ikke alene er Werth en af de absolutte mest flittige og aktive stævnedeltagere og kan findes på startlisterne i et absolut flertal af internationale konkurrencer, så man kan blive næsten helt forpustet over at tænke på hvordan hendes hverdag må se ud, med rejser på kryds og tværs af verden, og ikke kun med en kabinetaske, med såvel heste, forplejning og hjælpepersonale, men hun ligger tillige også hver gang med i toppen af konkurrencerne.

 

Derfor er det helt sikkert at Isabell Wert på ingen måde kunne tilsidesættes ved årets prisuddeling, uden at det havde skabt ramaskrig i hele dressurverdenen. Nej, derimod er Werth på samme tid en uundgåelig og samtidig meget værdig prismodtager til årets pris.

 

Isabell Werth imponerer med ikke alene at sidde solidt på førstepladsen på FEI's verdensrangliste over de mest succesfulde dressurryttere i mere end et år, men Isabell har tillige konstant haft hele 3 heste med i top 10 på verdensranglisten. Alene siden OL i Rio har Werth vundet 45 sejre i Grand Prix - deriblandt World Cup finalen i Omaha og ikke mindre end tre guldmedaljer ved EM i Göteborg.

 

Video transmitteret takketale
Den 48-årige dressurverdens-etter havde nu heller ikke tid til et stop-over i Montevideo, Uruguay, så den tyske superstjerne kunne ikke selv deltage i tirsdagens ceremoni forståeligt nok med det program hun lægger for sig selv og med de heste hun har i stalden. I bedste Award-stil var der dog lavet et video-interview med hende, hvor hun talte til gæsterne via en video-besked, og Soenke Lauterbach, generalsekretær for det tyske rideforbund, modtog prisen på hendes vegne.

 

"At modtage prisen som bedste rytter atlet er virkelig fantastisk. Det gør mig stolt og glad at få denne støtte fra så mange mennesker, og at vide, de virkelig står bag mig respekterer, hvad vi har opnået de seneste måneder. 2017 har været ubeskriveligt, det har været et fantastisk godt år - med alle hestene. Omaha var selvfølgelig årets højdepunkt med World Cup-finalen med Weihe, det var en fantastisk freestyle!" lød det fra en tydeligt overstadig glad Isabell Werth, på baggrund af et år, hvor næsten alt er lykkedes for hende til perfektion.

 

Isabell Werth var ikke den eneste til at modtage en fornem pris i går aftes. De heldige udvalgte i de i alt fem kategoerier blev præsenteret foran de mere end 270 fremtrædende gæster, herunder sportslegender, rytterfans, FEI-partnere og øvrige interessenter, der repræsenterer medlemsforbundene.

 

De seneste 5 tidligere vinder af Best Athlete Award prisen er:

2016: Nick Skelton (GBR)
2015: Boyd Exell (AUS)
2014: Jeroen Dubbeldam (NED)
2013: Charlotte Dujardin (GBR)
2012: Michael Jung (GER)

 

Longines Rising Star Award til Harry Allen

Irske Harry Allen, den dobbelte guldmedaljetager ved Europamesterskaberne for ponyer i Kaposvar i august sidste år, blev anerkendt for sine mange fremragende præstationer gennem året og vandt prisen: Longines Rising Star Award. Prisen er med til at fejre ungdom, talent, beslutsomhed blandt morgendagens kommende stjerner. Den blot 16-årige talentfulde springrytter fik også tildelt et Longines Conquest Classic Chronograph ur af Longines vicepræsident og chef for international markedsføring Juan-Carlos Capelli.

 

FEI Best Groom Award til Velagros oppasser Alan Davis

Alan Davies, den uvurderlige grro bag verdensstjernen Valegro, der er anerkendt for sin utrættelige indsats bag scenen for dressurstjernerne Charlotte Dujardin og Carl Hester, modtog FEI Best Groom Award, hvor han hyldes for sit engagement og hårde arbejde.

"Ord kan ikke beskrive, hvordan jeg føler det, det er bare fantastisk", udtalte en synlgt berørt Alan Davies.

 

FEI Solidaritetspris til Manoi Jalan

Den tidligere vicepræsident for den indiske Equestrian Federation, Manoj Jalan modtog FEI Solidaritetsprisen til ROR-projektet (ROR) i Assam i Indien

 

Against All Odds Award til Emma Booth

Australske Emma Booth fik tildelt FEI's Against All Odds Award, og blev fremhævet for sin styrke, modstandsdygtighed, beslutsomhed og drive, da hun fik tildelt prisen.

Med til historien hører, at den 26-årige Emma blev lammet efter en trafikulykke i april 2013, men intet kunne stoppe hendes passion for ridesport, som hun har forfulgt til trods for sit handikap. Hun er nu godt i gang med at planlægge sin deltagelse i FEI World Equestrian Games i 2018 og Tokyo OL i 2020 hvor hun satser på deltagelse i de Paralympiske lege.

 

Over 100.000 stemmer
FEI Award blev skabt af FEI Honorary President HRH Prinsesse Haya, der lancerede prisuddelingen i 2009 som anerkendelser, for at belønne ekspertise, engagement og mod i hestesport.

 

I år har FEI haft det højeste antal nomineringer fra flere lande end nogensinde før, idet FEI har modtaget intet mindre end 100.000 stemmer.

 

"Det er en stor fornøjelse at være her i Montevideo og at være en del af FEI Awards-ceremonien for at belønne bemærkelsesværdige mennesker for deres fremragende engagement i ridesporten. Som vi har set her i aften, har alle vindere vist, hvad hårdt arbejde og passion handler om", udtalte Longines vicepræsident og chef for international markedsføring Juan-Carlos Capelli, og fortsatte: "På vegne af Longines vil jeg gerne sige et stort tillykke til alle vindere af FEI Awards 2017, og især vores Longines Rising Star, den 16-årige talentfulde springrytter, Harry Allen. Det er meget spændende at se alle disse utrolige mennesker forfølge deres drømme og for fortsætte med at være store ambassadører for deres sport" sluttede Capelli.

 

Billede

 

Isabell Werth på hoppen Belle Rose ved en af hendes mange internationalel sejre. Verdensetteren og dressurdronningen over dem alle, tyske Isabell Werth blev hædret som årets bedste rytter 2017, og netop kåret som bedste atlet ved FEI Awards 2017.


Tilføjet d. 23-11-2017 kl. 13:01 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
19-08-18 Werth: ’Min eneste ene’
30-06-18 Flot comeback til Bella Rose
28-04-18 Danskere med i front i Hagen GP
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
11-04-18 Werth møder med stærkeste kort!
14-03-18 Video fra formidabel sidste World Cup kvalifikation!
28-01-18 Backmann og Zack tager revanche
26-01-18 Werth og Weihegold sejrer ved World Cup i Amsterdam


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider