Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

FEI Awards 2019 – giv dit bud på en kandidat

Giv dit bud på en kandidat der har gjort en ekstra indsats i det seneste år. Nu er der lukket op for nomineringer til de årlige FEI Awards, hvor alle er velkomne til at indstille mulige kandidater i de enkelte kategorier, som bedste atlet, eller den bedste groom

 

Nomineringen er igang

Processen for FEI Awards 2019 er i gang, og du kan nominere præcis den kandidat du synes fortjener at vinde en af kategorierne. Har du et godt bud på en kandidat til en af kategorierne, så kom i gang med tastaturet. FEI har brug for din hjælp til at finde de helt rigtige helte til følgende kategorier:

  • Longines Rising Star
  • Best Athlete
  • Best Groom
  • Against All Odds
  • FEI Solidarity

Giv dit bud på en kandidat

Så kan du komme i tanke om en ekstraordinær groom, en særlig atlet eller en ungt talent, eller en som har klaret sig godt imod alle odds, som har fortjent ekstra opmærksomhed, så er det bare om at komme i gang med nomineringerne.

 

Sådan foretages nomineringen og udvælgelsen
FEI Awards er en prestigefyldt måde for FEI at sige tak. Konceptet startede i 2009, og her bliver fokus givet til individuelle eller organisationer, som har ydet et fremragende bidrag til fremdriften af ridesporten i det forgangne år både på og udenfor banen.


Stemmesystemet har siden Sidsen 2017 været bygget bygget op således, at 50 % af vægten i den samlede bedømmelse kommer fra stemmer via FEI's hjemmeside, hvor alle kan være med til at nominere og stemme, mens de andre 50 % vægt i den samlede bedømmelse baseres på et dommerpanel.


Dette er en måde, som har gjort det muligt for FEI at indsamle utroligt mange stemmer hvert år.
FEI håber, at der i år vil være endnu flere stemmer at hente, og at alle har lyst til at bidrage med relevante bud på prismodtagere og har lyst til at stemme og hermed også til at udbrede konceptet.


Shortliste med stemmeberettigede kandidater
Med udgangspunkt i de modtagne nomineringer, vil der blive udpeget en shortliste, og det er kandidaterne på denne liste der vil blive offentliggjort og som der vil kunne stemmes på on-line. Tidsperioden for afstemningen er allerede nu fastlagt, og vil være i perioden fra den 25. september til den 7. oktober 2019.


Prisuddelingen finder sted ved et stort gallashow
De heldige vindere af afstemningen vil efterfølgende blive inviteret til FEI Awards Galla præsenteret af Longines i Moskva i Rusland, der finder sted den 19. november 2019.
Det vil blive en aften fyldt med glimmer og glamour, hvor vanligvis mere end 350 gæster vil være inviteret og vil deltage i fineste pus. De inviterede vil være bredt sammensat og vil repræsentere hele 134 nationale forbund.


Vil du nominere kandidater?
Vil du nominere kandidater til en eller flere af e forskellige kategorier, kan du gøre det her.


Tidligere vindere
Sidste års vindere i de respektive kategorier var:

  • Bedste atlet: Simone Blum, Tyskland
  • Bedste groom: Lee McKeever (springning, groom for McLain Ward, USA)
  • Longines Rising Star: Victor Levecque, Frankrig
  • Mod alle odds: Leila Malki, Palestina
  • FEI Solidarity: The Horsemanship Charity programme (China)

Er du nysgerrig efter, at se hvilke personer der tidligere har vundet FEI Awards, kan du finde hele listen her

 

Billede

 

Giv dit bud på en kandidat der har gjort en ekstra indsats i det seneste år. Nu er der lukket op for nomineringer til de årlige FEI Awards, hvor alle er velkomne til at indstille mulige kandidater i de enkelte kategorier, som bedste atlet, eller den bedste groom


Tilføjet d. 19-07-2019 kl. 11:57 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: FEI Awards.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-10-19 Thobias nomineret til FEI pris
23-11-17 Because she's Werth it!
12-08-15 Hollywod stjerne uddeler FEI Awards


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider