Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Anne og Kipling hædret i Tyskland   VIDEO

Den danske UVM bronzevinder og trakehner ekvipage Anne Troensegaard og Kipling, var lørdag aften hædersgæster ved det store gallashow ved tyske trakehner forbunds hingstekåring. Her blev de hyldet for deres mange flotte resultater - en officiel anerkendelse fra det tyske moderforbund

 

Hædring af Kipling

Den syv-årige Kipling var blevet inviteret til at optræde ved Trakehner Hengstmarkt 2017 i Neumünster, fordi forbundet gerne ville hædre de flotte resultater, den har opnået med Anne Troensegaard i sadlen.

 

En af verdens bedste

Lad de være sagt, danske Anne Troensegaard og den på Lolland, af Peter Christensen avlede trakehner vallak Kipling (e. Hofrat / Hohenstein), er uden sammenligning en af verdens mest succesfulde 'upcoming' trakehner ekvipager. Dette er naturligvis ikke passeret ubemærket forbi i Danmark, men absolut heller ikke i det tyske moder avlsforbund.

 

Efter den flotte bronzemedalje ved årets UVM i Ermelo var Anne og Kipling derfor inviteret til at optræde under kommentering ved det store gallashow i forbindelse med den tyske hingstekåring - Trakehner Hengstmarkt, i Neumünster, der afvikles i over de selv samme dage, som World Cup stævnet i Herning finder sted.

 

Hædersgæst i gallashow

Det store gallashow i Nëumunster minder på mange måder om det store ved hingstekåringen i Herning, og med den mest ærefulde placering i showet, som sidste indslag og i hele 5. minutter, skulle Anne og Kipling være et af hingstekåringens absolutte højdepunkter og ekvipagen fik mange flotte ord med på vejen. Anne udtalte bl.a. i et efterfølgende interview følgende om oplevelsen:

 

"Det var rigtig festligt og det var med høj musik, og det er intenst. Man får det hele lige ned i hovedet". Og hun fortsætter: "De fik set at han kunne trave. Efter at jeg fik lavet den første frie trav, var der huen og hajen, en fantastisk stemning og stor begejstring. Det var virkelig en god festdag!"

 

Unikt makkerpar

Anne Troensegaard og Kipling, har stort set lige siden Anne overtog ridningen af vallakken da han var 4 år gammel, som en rigtig ballademager, været med i fronten af dansk unghestedressur lige siden. De har tillige været med ved verdensmesterskaberne for ungheste i flere år i træk. Det har givet både topplaceringer og sejre i de forgangne år, men kronen på værket må helt klart siges at være bronzemedaljen for 7-års ungheste i Ermelo i år.

 

Peter Christensen som har avlet Kipling, og som fortsat ejer hesten, har ofte været med på sidelinjen, og det var han bl.a. både i Ermelo og i Nëumunster, da Kipling skulle hædres, som en af de markante avlsresultater han har opnået i sit lange virke som trakehneravler.

 

Trakehnerforbundet har delt en syv mintuter lang video af Anne Troensegaard og Kiplings optræden ved showet på deres Facebookside.

 

Se videoen med Anne og Kipling i Neumünster her

 

Ser den fulde artikel og interview med Anne om hendes oplevelse som Æresgæst i Neumünster her

 

 

Billede

 

Den danske UVM bronzevinder og trakehner ekvipage Anne Troensegaard og Kipling, var lørdag aften hædersgæster ved det store gallashow ved tyske trakehner forbunds hingstekåring, og blev hyldet for deres mange flotte resultater. En officiel anerkendelse fra det tyske moderforbund (Foto: Anne Troensegaard)


Tilføjet d. 22-10-2017 kl. 16:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
25-05-19 Balkenhol mister sin top-hest Heuberger
20-03-19 Imperio bliver schoolmaster
28-09-18 Helbror til WEG guldvinder på auktion
14-06-18 Deltag i trakehnernes hoppekåring og sommerstævne 2018
05-04-18 EH Connery er gået bort
08-03-18 Zhaplin suveræn vinder af Unghestechampionatets 2. afdeling
07-03-18 Jovian og Helium begejstrer i Verden
28-02-18 Ny hovedsponsor til TAF
16-02-18 Van Deyk er gået bort


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider