Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helbror til WEG guldvinder på auktion

Helbroderen til WEG guldvinderen for hold, den sensationelle tyske trakehner hoppe Dalera BB, bliver forventeligt trækplaster på eliteauktionen ved det tyske trakehner Verbands hingstekåring i Neumünster

 

Trækplaster på følauktion

Det blot tre uger gamle hingsteføl Dalerion forventes at blive det helt store trækplaster ved følauktionen ved Trakehner Verbands store årlige hingstekåring og eliteauktion, der finder sted i Holstenhalle i Neumünster i Tyskland i oktober måned.

 

Helbror til verdensmester

Dalerion bliver et endnu mere aktuelt trækplaster efter at hans helsøster Dalera BB helt sensationelt ved WEG i Tryon blev guldvinder for hold for Tyskland ved dette års verdensmesterskaber i dressur i sidste uge.

 

 

Hestenes avler Silke Druckenmüller fik i sin tid hendes værdifulde Handryk datter Dark Magic ifolet med den danskavlede Easy Game og fik embryoet overflyttet til en rugehoppe. Hingsteføllet, der blev resultatet af dette rendezvous har fået navnet Dalerion, en absolut sjælden diamant med højt genetisk potentiale, der ikke er blevet mindre interessant med helsøster Dalera BB's sensationelle guldmedalje for hold ved det seneste verdensmesterskab i dressur.

 

Mor har kun 4 afkom

Efter at Dark Magic fik sit første afkom blev hun salv brugt i sporten og da Easy Game ikke længere står til rådighed for avlen, blev hun to gange ifolet superhingsten Millennium. Dalerion er blot hendes fjerde føl, og eneste helsøskende til TSF Dalera BB.

 

Stor interesse blandt købere

Den blot tre uger gamle Dalerion, der fremstår med stor charme og apeal, vurderes at blive et værdifuldt indslag på dette års følauktion ved Neumünster hingstekåringen, Han forventes at blive særdeles velmodtaget i den historiske Holstenhalle, når årets eliteføl vises i hallen, og der forventes at blive stor interesse for hingsteføllet blandt købere på auktionen.

 

Billede

 

Helbroderen til WEG guldvinderen for hold, den sensationelle tyske trakehner hoppe Dalera BB, bliver forventeligt trækplaster på eliteauktionen ved det tyske trakehner Verbands hingstekåring i Neumünster. Hingsteføllet Dalerion, (Photo © Ulrike Sahm-Lütteken)


Tilføjet d. 28-09-2018 kl. 11:44 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-11-19 86 karakterer af mindst 8
17-09-19 Anerkendelse til danskavlede trakehnere
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
25-05-19 Balkenhol mister sin top-hest Heuberger
20-03-19 Imperio bliver schoolmaster
28-01-19 Kaiser Milton - ingen avlstjeneste 2019
29-10-18 Belle Fleur Årets Trakehnerhoppe i Tyskland
14-06-18 Deltag i trakehnernes hoppekåring og sommerstævne 2018
05-04-18 EH Connery er gået bort
07-03-18 Jovian og Helium begejstrer i Verden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider