Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Balkenhol mister sin top-hest Heuberger

Tyske Anabel Balkenhol har have måtte afgive sin top Grand prix hest og kårede trakehner hingst Heuberger. Hingsten ejes Gestüt Webelsgrund, som har besluttet at terminere samarbejdet om hingsten. Det vides ikke hvilke planer der er fremadrettet er for Heuberger

 

Anabel aBalkenhol mister sin top-hest heuberger

Tyske Anabel Balkenhol er ærgerlig over at have måtte afgive sin top Grand prix hest og kårede trakehner trakehner hingst Heuberger (e. Imperio / Michalangelo), Hingsten ejes Gestüt Webelsgrund, som har besluttet at terminere samarbejdet om hingsten. Men det er alligevel med blandede følelser hun takker ham for samarbejdet og hans særlige personlighed.

 

Takker for samarbejdet

Anabel Balkenhol skriver på sin Facebookside følgende: " Tak for de sidste fem et halvt år, med masser af opture og nedture. Vi kommer til at savne dig. Kl. 6 morgenen vil der ikke længere være noget skrig, fordi du vil have din morgenmad før alle andre. Vi får ikke længere blå mærker, fordi vi ikke er hurtige nok til at give dig appelsiner, kl. 2.30, er der ingen der længere insisterer på at være den første på folden, og vi skal ikke længere løbe efter dig på marken, fordi du synes det er for tidligt at komme på stald. Vi håber du kommer til at give din nye rytter/ejer det samme sjov og oplevelser som du har givet os!"

 

 

Uvis fremtid

Til trods for en international dressurkarrierre og resultater, har den kårede trakehnerhingst været på markedet de senere år, som dog ikke har medført at han har skiftet ejer. Hingsten blev afhentet i torsdags fra Anabel Balkenhols stald i torsdags, af hingstens ejer og det vides endnu ikke hvilke planer Webelsgrund har for Heubergers fremtid.

 

Billede

 

Tyske Anabel Balkenhol har have måtte afgive sin top Grand prix hest og kårede trakehner Heuberger. Hingsten ejes Gestüt Webelsgrund, som har besluttet at terminere samarbejdet om hingsten. Det vides ikke hvilke planer der er fremadrettet er for Heuberger (Arkivfoto)


Tilføjet d. 25-05-2019 kl. 15:18 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
26-08-20 Succesfuldt avler/rytter-par gør det igen
24-04-20 Distelzar er død
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
20-03-19 Imperio bliver schoolmaster
28-09-18 Helbror til WEG guldvinder på auktion
14-06-18 Deltag i trakehnernes hoppekåring og sommerstævne 2018
05-04-18 EH Connery er gået bort
07-03-18 Jovian og Helium begejstrer i Verden
28-02-18 Ny hovedsponsor til TAF
16-02-18 Van Deyk er gået bort


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider