Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Carina tager for sig i 6-års finalen og vinder på Helline Danciera

Berider Carina Cassøe Krüth satte sig solidt på 6-års klassen, da hun overraskende red Heiline's Danciera til sejr og tillige tog andenpladsen i finalen på Red Diamant ved DRF 6-års dressurchampionat på Blue Hors i dag, hvor damerne satte mændene på plads!

 

Det var Carinas dag i dag!

Det var en god dag i dag for berider Carina Cassøe Krüth. Carina havde to heste med som hun også red ved UVM i Ermelo i år, og hun satte sig med disse to heste solidt på både første- og andenpladsen i finalen, der endte med at blive et dame-opgør.

 

Indledningsvist lagde Carina sig i front af konkurrencen på hoppen Red Diamant (e. Blue Hors Romanov/ Dream of Heidelberg) med et flot og ubesværet ridt, der gav genklang for dets ridelighed på dommerpladserne. Red Diamant må da også sige at have været en af favouritterne på forhånd, da samme ekvipage fik en flot samlet fjerdeplads ved sommerens UVM finale for 6-års heste i Ermelo (se her)

 

Med en samlet karakter op 8,92 og med 8,5 for ridelighed og 9 for kapacitet, lagde hun sig flot i front, og mange havde sikkert ventet at Carina og Red Diamant også ville fastholde deres position, men Carina havde en overraskelse i ærmet. Hun fastholdt sin førerposition med Red Diamant, men kun frem til hendes næste start som feltets anden sidste rytter på hesten Heiline Danciera (Danciera e. Fürstenball / De Niro).

 

Det blev endnu et overbevisende men endnu mere imponerende ridt, hvor Heiline's Danciera nærmest svævede hen over banen med stor bevægelighed og lethed. Det gav igen pote hos dommerne. Ekvipagen fik et samlet resultat på 9,10 point med bl.a. 9.5 i ridelighed og trav og 9,2 i kapacitet.

 

Så utroligt flot at Carina har hele to 6-års heste, der kan være med helt i front, både til UVM og til DRF unghestechampionat, der præsterer så godt, at de indbyrdes må kæmpe lidt om hvem der er bedst. det lover godt for fremtiden.

 

Damerne tog sig også af de øvrige af placeringer

Helt lig den indledende klasse lørdag, fortsatte det med damer og dygtige hopper på de næstkommende pladser.

 

Som næste placerede ekvipage kom Helgstrands rytter Betina Jæger på den tyske hoppe Flora (e. Floriscount / Hohenstein), der scorede 9 for både trav og kapacitet og red sig til tredjepladsen i finalen med en samlet score på 8,76 point. Fjerdepladsen gik tillige til en Helgstrand rytter, nemlig Anne.Marie Hosbond Bertelsen ligeledes på en hoppe, nemlig den tyske hoppe Fräulein Hansemann der tillige er halvsøster til Flora (e. Floriscount/ Weltmeyer). Ekvipagen opnåede en samlet score på 8,54 point og opnåede ligeledes 9 for trav og ridelighed.

 

Først som første ulacerede ekvipage kom den første mandlige rytter nemlig Allan Grøn på Blue Hors St. Schufro, efterfulgt igen af en stribe kvindelige ryttere igen på både hopper og hingste.

 

Se alle resultaterne fra klassen her

 

Billede

 

Det var Carina Cassøe Krüth's dag i dag, hvor hun sikrede sig både første- og andenpladsen i DRF unghestechampionatets finaleklasse for 6-års heste, her på vinderhoppen Heiline's Dancia ( Arkivfoto: Jp-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 15-10-2017 kl. 19:53 af i kategorien Produktnyt.

Seneste relaterede nyheder
22-07-19 Blue Hors fortsætter som vært for DRF stævner
28-06-19 Årets Blue Hors Championat skudt igang
19-06-19 Ny avlskonsulent hos Blue Hors
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
05-02-19 Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors
25-01-19 Er du militaryrytter med ambitioner om NM eller EM?
27-12-18 Blue Hors hingste solgt til Canada
15-10-18 Blue Hors chefberider går egne veje
25-05-18 KWPN kræver hingste testet for WFFS


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider