Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Red Diamant blev 4'er ved UVM 6-års

Bedste danske resultat i 6-års finalen ved UVM blev en flot fjerdeplads til Red Diamant med Carina Cassøe Krüth i sadlen. Selvom Danmark på forhånd havde kvalificeret samtlige 4 deltagende 6-års heste, lykkedes det desværre ikke at blande sig i medaljerne, som blev fordelt mellem Tyskland og Holland

 

Tyskland og Holland høster medaljerne

Det blev tysk guld og bronze og hollandsk sølv i UVM finalen for 6-års heste i Ermelo. Selvom Danmark på forhånd havde kvalificeret samtlige 4 deltagende ekvipager, så blev det bedste resultat en flot 4. plads til Red Diamant med Carina Cassøe Krüth, mens de øvrige danske ekvipager endte længere nede i feltet.

 

Flot fjerdeplads til Red Diamant og Carina Cassøe Krüth

Danmark havde samtlige fire 6-års heste med i finalen. Desværre blev det ikke til nogen medaljer.

Carina Cassøe Krüth og Red Diamant (e. Romanov / Dream of Heidelberg) red som sidste startende ekvipage, det bedste de havde lært, men det rakte desværre ikke til medalje, men til en flot og absolut velfortjent fjerdeplads i dagens UVM finale for 6-års heste i Ermelo i Holland.

 

Den danske ekvipage fremviste et rigtig flot travprogram og demonstrerede Red Diamant's store ridelighed, som også blev belønnet af dommerne med to ni-taller, Herudover fik de 8,8 for både en dejlig løsgjort skridt og for kapacitet.

 

En samlet pointsum på 8.84, var dog ikke nok til at sikre dansk medalje, selvom det var umådeligt tæt på. Bronzevinderen, tyske Sir Skyfall (e. Sandro Hit / K2) med Frederic Wanders i sadlen, fik blot 0,2 point mere, så der var ikke noget at sige til, hvis Carina syntes det var en lidt ærgerlig fjerdeplads.

 

Suveræn Lodswood Dancing Diamond

Forest i feltet med guld kom en helt suveræn Lordswood Dancing Diamond (e. Dancier / Wolkenstein II), som leverede et helt overdådigt og overlegent program. Det kastede da også to 10-taller af sig i trav og i kapacitet, og tillige 9.8 for ridelighed. Det blev en samlet pointsum på hele 9.72, om Carina Cassøe Krüth vidste var barren inden hendes ridt, så tyskeren lagde et ekstremt højt niveau, der ikke var til at gøre sig håb om at tangere.

 

Sølvmedaljen og andenpladsen i konkurrencen gik til Holland med Governor-Str (e. Totilas / Jazz) reddet af Adelinde Cornelissen, der også præsterede et meget flot program til 9,06 i total pointsum, heraf blandt andet 9.3 for trav og kapacitet.

 

De øvrige danskere blev henholdsvis 11, 14 og 15.

 

Se resultaterne fra konkurrencen her

 

Billede


Tilføjet d. 06-08-2017 kl. 18:27 og sidst rettet den 06-08-2017 kl. 19:03 af i kategorien Ridesport.
Tags: UVM 2017.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-08-17 Troensegaard: om UVM Bronze med Kipling!
08-08-17 Helgstrand om successen i Ermelo
06-08-17 UVM Bronze til 5-årige Donkey Boy!
06-08-17 Ekstatisk UVM: 7-års UVM guld og bronze til Danmark!
05-08-17 Nu er 10 ud af 12 danske heste videre UVM finalerne!
04-08-17 To ud af tre danske heste direkte til UVM finalen!
04-08-17 5-årige Donkey Boy direkte til UVM finalen!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider