Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Donkey Boy suveræn rekordvinder - fire 10-taller!

Donkey Boy og Jan Møller Christensen vandt i dag suverænt DRF 5-års dressurchampionats finaleridt på Blue Hors, søndag med samlet rekord påsamlet 9,8 score og fire 10-taller, og satte sig med et overbevisende ridt solidt på sejrskamlen!

 

Begejstret publikum - begejstrede dommere

Donkey Boy var langt fra et æsel i dag finale, da han suverænt vandt DRF's 5-års dressurchampionat på Blue Hors. Så overbevisende var sejren at det blev til fire rene 10-taller og blot en enkelt karakter på 9,8. Hermed sikrede Jan Møller Christensen og Donkey Boy en imponerende rekord score på 9,96 til stor jubel for publikum og uendelige klapsalve. I forhold til den indledende klasse blev der samlet kun byttet om på to enkelte ekvipages placering i toppen ( se her)

 

Underholdning af bedste klasse

Publikum havde lidt tidligere på dagen fået underholdning af bedste klasse da Revolution i 4-års finale klasse tog alle med storm og bl.a. scorede fire 10-taller (se her). De færreste havde fantasi til at forestille sig, at dette også ville ske i 5-års klassen, hvor stemningen nåede nye højder, da Donkey Boy overbevisende satte konkurrenterne til vægs med en absolut verdensklasse fremvisning af Jan Møller Christensen, hvor hingsten dansede sig fjerlet og ubesværet igennem finaleprogrammet, til overbevisende karakterer:

 

"Det lyder til, at publikum godt kunne lide hvad de så her - det kunne vi så også som dommere, sagde Kurt Christensen, da han indledte dommernes kommentarer til præstationen på banen.
En dejlig elastisk trav. Hesten viser gode øgninger men bliver dog en anelse vid bagtil, karakteren er 9,8.En flot skridt med stor rummelighed og overtrædning og hesten bevarer takten hele vejen - 10,0. Vi ser en rummelig og taktfast galop, og hesten viser god evne til samling - 10,0. En meget velredet og lydig hest med en flot kontakt hele vejen rundt - 10,0. En meget elegant og spændende hest til fremtiden, igen 10,0".


Hesselhøj Donkey Boy scorede sammenlagt 9,96 point og viste tillige at han er i stand til at håndtere publikums spontane udbrud i jubel og intense klapsalver.

 

Atterupgaards Botticelli 2'er

Atterupgaards Botticelli (e. Benneton Dream/ Caprimond) indtog en flot andenplads, efter Donkey Boy, som i den indledende klasse. Severo Jurado Lopez kan noget med at uddanne heste, og det er formidabelt hvad han har opnået med hesten siden Helgstrand Dressage købte en andel i hingsten. Botticelli scorede en samlet karakter på 8,8 med bl.a. 9,5 for trav, og Severo fik ligesom i den indledende klasse stor ros fra dommerne over hestens ridelighed de bedømte til 9,2.

 

Ferrari og Helgstrand 3'er

Chefen himself - Andreas Helgstrand klemte sig foran Severo's andet ridt med den imponerende Ferrari (e. Foundation/ Blue Hors Hotline), der har så store og kraftfulde bevægelser allerede, at det er vanskeligt at forestille sig, hvad det ikke kan blive til med denne unge hest. Ekvipagen blev af dommerne tildelt en samlet karakter til 8,86, med bl.a. 9 i trav, galop og kapacitet.

 

D'avie og Severo 4'er

Med hingsten D'avie (e. Don Juan de Hus/ Londonderry) sikrede Severo Jurado Lopez sig også overbevisende fjerdepladsen i finalen med en sammenlagt score på 8,68 point. Et par småfejl i programmet kostede lidt på slutresultatet, men Severo har alligevel grund til at være godt tilfreds med dagens flotte præstation.

 

Se klassens samlede resultat her

 

Billede

 

Hesselhøj Donkeyboy, der bestemt ikke var noget æsel, vandt suverænt 5-års DRF championatet 2017 for 5-års heste med Jan Møller Christensen i sadlen


Tilføjet d. 15-10-2017 kl. 19:03 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
29-08-20 Zacksmir bliver på Blue Hors
29-08-20 Friend præmieret i Vechta
29-05-20 Blue Hors på indkøb
25-05-20 Blue Hors Dalian lever ikke længere
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
15-05-20 Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer
03-05-20 Ny rytter til Blue Hors
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Årets Blue Hors Avler 2020


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider