Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Donkey Boy dansede sig til sejren!

Storfavoritten og avlshingsten Hesselhøj Donkey Boy dansede sig overbevisende til sejren i den indledende klasse for 5-års ved Championatsfinalerne på Blue Hors med Jan Møller Christensen i sadlen, mens hoppen Fräulein Hansemann med Anne-marie Hosbond tog sig flot af sejren i den indledende 6-års klasse, på en dag hvor der blev demonstreret verdensklasse unghesteridning langt ned i rækkerne

 

Sikken en dag med dressur

Det blev ridning af høj kvalitet på internationalt plan, der blev fremvist lørdag i de indledende 5 og 6-års klasser på Blue Hors med henholdsvis 23 og 22 startende ekvipager. Der blev satset og konkurreret til stregen og ridningen var en nydelse af overvære, og demonstrerede kvalitet i heste og ikke mindst ridning i alle årgange, langt, langt nede i rækkerne. Intet mindre end verdensklasse ridning og heste på dansk grund, i de flotte velarrangerede rammer på Blue Hors.

 

Det var drengene der kom til at dominere 5-års kvalifikationen, mens pigerne i høj grad satte sig på 6-års klassen.

 

Hesselhøj Donkey Boy vinder 5-års kvalifikationen

Hesselhøj Donkey Boy, var på forhånd udråbt til storfavorit i lørdagens indledende 5-år klasse. Donkey Boy (e. Era Dancing Hit / Milan) vandt 4-års championatsfinalen i DRF mesterskaberne i 2016 og tillige UVM-bronzemedelje i 2017, men levede fuldstændigt op til forventningerne og fremviste verdensklasse unghesteridning.

 

Hesselhøj Donkey Boy og Jan Møller Christensen startede ud tidligt lørdag morgen med at sætte baren så højt, som det næsten var muligt med et stort set perfekt og fejlfrit ridt. Det er tydeligt at hingsten har udviklet sig yderligere siden sidst han kunne nydes på opvisningsbanerne, og har fået mere styrke og udtryk i sine bevægelser. Hingsten opnåede 9,72 som sikrede ekvipagen en førsteplads i den foreløbige konkurrence. Dommerne kvitterede med 9,8 for galop, ridelighed og kapacitet, 9,7 for skridt og 9,5 for trav.

 

Severo tager sig af både anden- og tredjepladsen

Først til slut i konkurrencen blev de efterfølgende placeringer fordelt, og det blev til dobbelt succes for Severo Juardo Lopez på Atterupgaards Botticelli (e. beneton Dream / Caprimond) og Davie (e. Don Juan De Hus / Londonderry).

 

Atterupgaards Botticelli sejrede som bekendt i trøstefinalen i UVM i Ermelo, og var derfor tillige blandt af favoritterne i dagens klasse. I mellemtiden har hingsten dog skiftet rytter, efter at Helgstrand Dressage efter UVM købte sig ind i halvdelen af hingsten. Botticelli og Severo's samarbejde ser dog rigtig lovende ud, og dommerne roste fremvisningen af hesten blev belønnet med et 10-tal i ridelighed til stor begejstring for rytteren. Med en samlet bedømmelse på 9,04, sikrede ekvipagen sig andenpladsen.

 

Det var også Severo, som red sig til tredjepladsen på endnu en avlshingst D'Avie. Der også imponerende til trods for lidt spændinger i galopprogrammet, men fremviste god ridelighed og stort gangartspotentiale. Det blev til en samlet karakter til 8,88 og med bl.a. 9,8 for traven og 8,8 for både ridelighed og kapacitet.

 

6-års indledende - med Fraülin som sejrinde!

6-års indledende, blev i modsætning til 5-års klassen, der blev domineret af avlshingste indtaget af hopper, ligesom det i høj grad var de kvindelige ryttere, der tog for sig af placeringerne.

 

Sejren gik til den meget feminine hoppe Fraülein Hansemann (e. Floriscount / Weltmeyer) redet af den dygtige beriderelev Anne-Marie Hosbond, der ligesom Severo rider hos Helgstrand Dressage. Med en karakter på 8,88 sikrede de sig sejren i klassen, men bl.a. 9,2 for galop og 9,0 for kapacitet.

 

Andenpladsen gik til halvsøsteren Flora (e. Floriscount / Hohenstein), der tillige står i samme stald. Hun bliver redet af Betina Jæger Jensen, og gjorde også god figur med 8,64 point med bl.a. 8,8, i kapacitet og galop og 8,7 i skridt og trav.

 

Carina Cassøe Krüth satte sig på de efterfølgende pladser med de velgående UVM-deltagere Heiline's Danciera (e. Fürstenball / De Niro), der fik en samlet score på 8,56 og Red Diamant (e. Blue Hors Romanov / Dream of Heidelberg), som hun opnåede 8,56 med.

 

Se resultatet af 5- års klassen her

 

Se resultatet af 6-års klassen her

 

Billede

 

Hesselhøj Donkey Boy og Jan Møller Christensen, satte sig massivt på sejren i 5- års indledende Championat finaleklasse på Blur Hors

 


Tilføjet d. 15-10-2017 kl. 12:19 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-11-19 Groom med 10-års jubilæum
10-11-19 Agnete skal ride Olymbrio
07-11-19 Zepter - en stjerne in spe
22-07-19 Blue Hors fortsætter som vært for DRF stævner
28-06-19 Årets Blue Hors Championat skudt igang
19-06-19 Ny avlskonsulent hos Blue Hors
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
05-02-19 Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors
25-01-19 Er du militaryrytter med ambitioner om NM eller EM?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider