Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lige ved og næsten med medalje til childrenrytterne til EM

I dag torsdag var det første dag med medaljer i udsigt ved EM i Samorin i Slovakiet. Det var childrenrytterne, der var de første til at stå for tur med medaljer til holdmetserskabet. Det var så tæt på for de danske ryttere at ende med en medalje, men på falderebet blev de slået og endte på den utaknemmelige 4. plads.

Det var en 125 cm stor bane, som childrenrytterne skulle gennemføre i dagens runde. I tirsdags red rytterne deres første runde af holdmesterskabet fejlfrit. Her i dagens 1. runde - og samlet 2. runde i holdmesterskabet - virkede det dog ikke til at være presset der slog rytterne omkuld. Holdet bestod af Madelen Bennetsen med M.B. Calida, Gustav Christian Jacobsen med Fayot, Cecilie Kjær med Aagaardens Elina og Josefine Sandgaard Mørup med De Semilly Edition, og det lykkedes hver og en af dem at ride fejlfrit.
Desværre lykkedes det ikke alle rytterne at holde den samme gode stil i dagens 2. runde. Her lykkedes det både Cecilie og og Gustav at ride fejlfrit, mens både Madelen og Josefine fik 4 fejl. For at være med i kampen om guldet, havde det krævet at mindst en rytter havde redet fejlfrit, så holdet samlet kunne slutte på 0 fejl.

Det lykkedes to andre lande at ride fejlfrit - det var Storbritannien og Belgien. De mødtes i en omspringning, hvor det dog var Storbriannien der var overlegne, efter tre af deres ryttere red fejlfrit i omspringningen - for Belgien var det kun en ud af de tre ryttere i omspringningen, som det lykkedes for. Det betød at guldet gik til Storbritannien og sølvet til Belgien.


Men til gengæld var det danske hold med samlet 4 fejl med i kampen om bronzemedaljen mod Polen. Desværre faldt der for de første to danske ryttere en bom, hvor der hos de polske ryttere ikke faldt nogen. Først deres tredje rytter rev en bom, og da deres fjerde rytter også red fejlfrit, var det ikke nok at Josefine havde redet fejlfrit som den tredje danske rytter. Det betød at Gustav ikke behøvede at ride omspringningen, og den utaknemmelige 4. plads var en realitet.

Resultatet af holdmesterskabet kan ses HER.

Der var også en enkel dansk individuel rytter med i dagens runder. Det var Noona W. Linde med Townshead Latika R, og i første runde red hun fejlfrit. Dagens 2. runde red hun med 8 fejl.

Den individuelle foreløbige resultatliste kan ses HER, hvor Cecilie og Gustav begge ligger med samlet 0 fejl, og derfor stadig med en mulighed for en medalje. Indtil videre har i alt 15 ryttere redet fejlfrit i samtlige runder. Dagens omspringning for medalje tæller ikke med i opgørelsen over de redne runder.


Tilføjet d. 10-08-2017 kl. 23:45 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM og Children.

Seneste relaterede nyheder
13-07-18 Ærgerlig 5.-plads til ungrytterne ved EM
13-07-18 Dansk EM-bronze til juniorerne
10-07-18 Unge talenter klar til EM i Frankrig
09-07-18 Stærk dansk ekvipage ude af EM
23-06-18 Junior-og ungryttere udtaget til EM i dressur
28-08-17 Peder Fredricson vinder EM på hjemmebane i Gøteborg!
25-08-17 Thomas Sandgaard videre ved EM i Gøteborg
23-08-17 EM i springning er ikke helt efter de danske drømme
22-08-17 Det danske EM-hold i springning er sat
14-08-17 Dansk 7. plads i kür ved EM for juniorer og ungryttere


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider