Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

5-årige Donkey Boy direkte til UVM finalen!

Hesselhøj Donkey Boy og berider Jan M. Christensen leverede i dag en overbevisende præstation i anden og sidste afdeling af 5-års klassen ved UVM i dressur i Ermelo, da ekvipagen med et særdeles flot ridt, sikrede sig yderligere dansk repræsentation i UVM finalerne, sammen med samtlige danske 6-års og 7-års heste fra torsdagens første afdeling

 

Flotte sikre finalepladser

Danskerne har startet stærkt ud ved UVM for unge dressur heste i Ermelo i Holland, da de klarede sig rigtig godt i de første afdelinger og hvor især de deltagende 7-års heste var suveræne og alle sikrede sig direkte adgang til finalerne, ved at ligge i toppen af feltet blandt de 12 beste i årgangen ( se her)

 

Danske 5-års garanteret UVM finalepladser

Desværre var der på baggrund af torsdagens første indledende felt ikke med garanti sikret danske heste i finalen. Det skete så i dag. Guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy (e. ERA Dancing Hit / Milan) sikrede sig her til formiddag med Jan Møller Christensen i sadlen, at kvalificere sig direkte til finalen for 5-års heste. Og ikke nok med det. De gjorde det særdeles overbevisende. Donkey Boy fik af dommerne stringente flotte karakterer med bl.a. 9,8 i skridt og 9,7 for tav og kapacitet og endte med en samlet score på 9,64 point og en samlet andenplads af samtlige 5-års heste. Andreas Helgstrand ligger tillige på en samlet tredjeplads med Farrari OLD, fra gårdsdagens første afdeling og har således også sikret sig en plads i finalen.

 

Øvrige danskere ender i sidste halvdel af feltet

For de øvrige danske deltagere i 5-års klassen er det mere usikkert, hvem der evt kan sikre sig en finaleplads. Kenneth Damgaard opnåede 7,84 på Stanagers Wyatt Earp (e. Wilkens / Sandro Hit) i dagens konkurrence, og sluttede derfor samlet som henholdsvis nr. 24 med 7,86 og nr. 25 med 7,84 point, med hestene Højgårdens Santos (e. San Amour / Friendship) og Stenagers Wyatt Earp (e. Wilkens / Sandro Hit). Atterupgaards Botticelli (e. Benetton Dream / Caprimond) redet af Selina S. Vittinghus til 7,52 point blev sidste danske ekvipage ud af det samlede 39 ekvipager store felt, på 29. pladsen.

 

Usikkerhed om de øvrige der skal i B-finalen

Det betyder, at Hesselhøj Donkey Boy, har sikret sig en af de tolv finalepladser direkte fra kvalifikationen, mens Højgårdens Santos, Stenagers Wyatt Earp og Atterupgaards Botticelli skal ud i et loop mere, hvis de får muligheden for at ride sig op til de tre finalepladser i på baggrund af B-finalen, der skal rides i morgen. De skal formentlig i den grad strænge sig an, hvis de skal have en chance, da de på nuværende tidspunkt alle ligger midt i feltet til B-finalen.

 

Se det samlede resultat fra 5-års kvalifikationen her

 

Billede


Tilføjet d. 04-08-2017 kl. 16:38 af i kategorien Ridesport.
Tags: UVM 2017.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-08-17 Troensegaard: om UVM Bronze med Kipling!
08-08-17 Helgstrand om successen i Ermelo
06-08-17 Red Diamant blev 4'er ved UVM 6-års
06-08-17 UVM Bronze til 5-årige Donkey Boy!
06-08-17 Ekstatisk UVM: 7-års UVM guld og bronze til Danmark!
05-08-17 Nu er 10 ud af 12 danske heste videre UVM finalerne!
04-08-17 To ud af tre danske heste direkte til UVM finalen!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider