Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand om successen i Ermelo   VIDEO

Andreas Helgstrand udtaler sig i et videointerview til ClipMyHorse, om sin virksomheds store succes ved det netop afviklede UVM i Ermelo i Holland, hvor 8 ud af 10 heste fra Helgstrand Dressage gik direkte videre til finalerne, og hvor der slutteligt også endte med medaljer

 

Helgstrand Championships

Ligesom Danmark som land havde stor succes ved det netop afholdte UVM i Ermelo i Holland, hvor hele 10 af de 12 kvalificerede heste gik videre til finalerne, og Danmark samlet sikrede sig hele tre medaljer - en af guld og to af Bronze, så havde Helgstrand Dressage som enkeltstående stutteri og salgsvirksomhed også stor succes ved verdensmesterskaberne, og det er ikke gået ubemærket hen.

 

Helgstrand Dressage var repræsenteret med så mange som 10 heste ved UVM i Ermelo, hvilket er imponerende for et enkeltstående syutteri og salgsvirksomhed. Men ikke nok med det, hele 8 af disse 1o heste gik gået direkte videre til finalerne, og var repræsenteret i alle tre årgange. Tillige lå Helgstrand Dressage med godt til i toppen, med en hest i top tre i kvalifikationen i samtlige aldersklasser.

 

Helgstrand Dressage havde to heste med i 7-års finalen, tre heste med i 6-års finalen og hele 5 heste med i 5-års finalen, der slutteligt resulterede i en sølvmedalje i 5-års klassen, bronze i 6-års klassen, og guld i 7-års klassen samt flere flotte placeringer iøvrigt.

 

Video interview med Andreas Helgstrand

I et interview til ClipMyHorse, udtaler Helgstrand Dressage's stifter og ejer Andreas Helgstrand om virksomhedens succes ved dette års verdensmesterskaber i Ermelo, som kommentatoren kalder 'Helstrand Championships' henvisende til den store succes som Helgstrand Dressage har oplevet ved dette verdensmesterskab 2017.

 

En storsmilende og glad Andreas Helgstrand fortæller om hvordan det både er 'bussiness and pleasure', og svarer på hvordan han finder hestene, som iøvrigt alle er til salg.

 

Interviewet på ClipMyHorse kan ses her

 

Billede

 

Andreas Helgstrand med revolution fra Herning Horseshow 2017 ( Foto: JP-photo.dk)

 


Tilføjet d. 08-08-2017 kl. 09:06 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-12-18 Gunner KS til Helgstrand Dressage
24-10-18 Helgstrand og Schockemöhle indleder samarbejde
22-10-18 Dufour til Helgstrand Dressage
28-08-18 Unghestedominans fra Helgstrand
05-08-18 Severo og d’Avie vinder UVM 6-års guld
27-07-18 Devonport og Fiesta Danza til Helgstrand
05-04-18 Åbne hus-arrangementer hos hingsteholdere i april
15-03-18 Fiontini bliver i DK - OL-hest til Severo!
07-03-18 Jovian og Helium begejstrer i Verden
03-03-18 Helgstrand sender 8 hingste til Tyskland


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider