Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

WBFSH og FEI har indgået ny aftale

WBFSH og FEI har indgået en ny samarbejdsaftale som er nedfældet i et memorandum, og parterne er blevet enige om at etablere et fælles råd, for at øge samarbejdet yderligere

 

WHFSH er den internationale samlede organisation der samler mere end 70 stambøger af sportsheste fra mere end 30 lande fra hele verden og har netop underskrevet et nyt memorandum med FEI som er det internationale rideforbund. Tillige har de to organisationer indvilliget i at etablere et rd kaldet FEI WBFSH Council, som skal bidrage til at øge samarbejdet yderligere mellem de to organisationer.

 

Dansk islæt

Jan Petersen, der er præsident for WBFSH, udtalte i forbindelse med underskrivelsen af det med FEI fælles memorandum, at dette skridt var både en logisk, naturlig og nødvendig forbindelse mellem producenter af sportsheste og aftagerne.

 

WBFSH, som har HRH Prinsesse Benedikte som protektor, har allerede siden 1992, samarbejdet med FEI om organiseringen af FEI World Breeding Championaterne for Sports Heste (FWBCYH) i de tre olympiske discipliner: dressur, springning og military.

 

Memorandum indhold

Det underskrevne memorandum indeholder emner som FEI regler og retningslinjer, heste velfærd, etiske retningslinjer, tilsagn til de demokratiske processer, rådgivning, FEI generalforsamling, FEI Sports Forum og møder, lovgivning på området, retningslinjer for konfliktløsning, kommunikation og implementering. Selvom anerkendelsen ikke giver stemmemuligheder ved FEIs generalforsamling, så formaliserer det underskrevne memorandum relationen mellem FEI og de organisationer der underskriver det, og giver dem en mulighed for at blive hørt i samarbejdet med FEI i udviklingen af ridesporten.

 

Kilde WBFSH

 

Billede

 

Et nyt memorandom er underskrevet mellem WBFSH og FEI med et kraftigt dansk islæt.


Tilføjet d. 05-09-2015 kl. 19:52 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
25-09-20 FEI suspenderer UAE fra alle stævner
11-09-20 FEI bereder sig på et muligt EM 2021
04-04-20 FEI ændrer rangliste beregning grundet Corona
14-03-20 FEI henstiller til at internationale stævner aflyses
29-02-20 Nye danske FEI udnævnelser
23-01-20 FEI planlægger muligvis fordyrende karaktersystemer
22-01-20 VM springrytter suspenderet for doping
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
20-12-19 Nyt system for ponymåling ved årskiftet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider